algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Ja són aquí!

Després d'un llarg camí des dels deserts d'Orient, avui horabaixa Gaspar, Melcior i Baltasar arribaran a Mallorca. Tots els pobles han preparat una gran rebuda perquè els Mags s'hi sentin com a casa

Després de tot un any de bonda, a la fi avui arriba la recompensa. Els Reis Mags ja són aquí, carregats de regals i il·lusions. Si la pluja ho permet, avui horabaixa, tots els pobles de Mallorca rebran els tres Màgics de l'Orient amb les millors gales. Serà entre les cinc i les nou del vespre. Després caldrà anar a dormir prest, perquè demà pot tornar a ser un gran dia.

ALARÓ

Els Reis Mags d'Orient és previst que facin acte de presència devers les sis del capvespre a la plaça de la Vila. Hi seran, com cada any, carregats de màgia i regals per als infants i majors.

ALCÚDIA

A Alcúdia els Reis tornaran a arribar des de la mar. A les 18.15, desmbaracaran al moll Vell i faran un passeig fins a l'església del Port, on adoraran el betlem. Cap a les 19.30, arribaran al poble, on els rebrà un betlem vivent i el batle els convidarà a pujar a la casa consistorial.

ALGAIDA

Ses Majestats es podran veure a aquest municipi del Pla a les 18 h. S'espera que facin una aturada a la plaça de la Vila i llavors repartiran les juguetes per les cases.

Pina

Quan falti un quart per a les set, els Reis arribaran a aquest llogaret. Aniran a missa i tot seguit repartiran les joguines a la plaça.

ANDRATX

Enguany, els Reis arribaran a aquest poble devers les sis de l'horabaixa. Passaran pel carrer Son Prim, l'avinguda Joan Carles I, la plaça Pou i l'església, on faran l'adoració.

Port d'Andatx

Ses Majestats hi aniran amb barca pel moll del Saluet a les 19.30 hores i des d'allà es dirigiran a l'església, on tindrà lloc la tradicional adoració.

S'Arracó

A aquest llogaret, els Reis hi faran acte de presència a les 18.30 i lliuraran els regals a l'església.

ARIANY

A les 19.00 hores, hi haurà una missa en honor dels Reis Mags, que tenen prevista la seva entrada devers les les 19.30 i començaran a repartir els presents entre els més petits.

ARTÀ

La Colònia de Sant Pere rebrà la visita de Ses Majestats a les 18.30 hores. Hi aniran amb barca i allà seran rebuts per les autoritats. No serà fins a les 19.30 hores quan seran dins el nucli d'Artà, entraran pel carrer de ciutat i finalitzaran el recorregut davant l'ajuntament.

BANYALBUFAR

Un betlem vivent, que començarà a les 18.30 hores, serà l'encarregat de rebre els tres Reis, que s'hi podran veure devers les set del capvespre. Tot d'una que hi arribin repartiran les juguetes.

BINISSALEM

En aquesta població del Raiguer, els tres Reis Màgics hi entraran amb tren a les 18.30 hores. Des de l'estació, es dirigiran fins a la plaça de l'església, on hi haurà l'adoració del betlem vivent.

BÚGER

Enguany, a Búger, els Reis hi aniran una hora més tard. Serà a les 19.00 hores quan facin la seva entrada al poble procedents de Campanet i donaran presents a petits i a grans.

BUNYOLA

Els tres Reis Mags vindran també carregats de regals. La seva recepció començarà al poliesportiu devers les 19.15 hores i culminarà a l'església, on faran el repartiment de les joguines.

CALVIÀ

A aquesta localitat la Cavalcada sortirà des del poliesportiu a les 18.30 hores per dirigir-se a l'església.

Portals

Los Reis Mags arribaran al Port de Portals entorn de les 18 hores.

Port Adriano

A Port Adriano desembarcaran a les 18 hores i mitja hora després s'iniciarà la Cavalcada des del port fins a la parròquia del Toro, on a les 19 hores hi haurà lliurament de regals.

Son Ferrer

Els Reis partiran des del menjador (Ocell del Paradís), a les 19 hores, per dirigir-se fins a l'església.

Galatzó

A aquest llogaret la Cavalcada partirà a les 18 hores del nou local social municipal.

Santa Ponça

Els Reiss arribaran a les 18 hores al Castellot, des d'on es dirigiran fins al poliesportiu.

Es Capdellà

La colcada partirà devers dels 17 hores i arribarà a l'església després del recorregut habitual.

CAMPANET

És previst que els tres Màgics d'Orient vagin a la plaça de l'Ajuntament de Campanet a les 19.30 hores, carregats, com no podia ser d'altra manera, de regals i juguetes per a petits i grans.

CAMPOS

Ses Majestats sortiran des de la creu de la Parada, arribaran a l'església per adorar el Bon Jesús, recent nat, i presentar-li les ofrenes. Tot seguit es dirigiran a la casa de la vila, on seran rebuts per les autoritats. Seguidament, al convent, repartiran caramels a tots aquells que els vagin a saludar.

Sa Ràpita

Després d'una nit molt dura, els Reis desembarcaran finalment, a les 10.30 del matí de dia 6, al port del Club Nàutic de sa Ràpita per acabar de donar totes les juguetes i acomiadar-se fins a l'any que ve.

CAPDEPERA

A les 18.00 hores els Reis Mags arribaran, per mar, al port de Cala Rajada i aniran fins a l'església. No serà fins a les 20.30 hores, que Ses Majestats arribin a la plaça del Sitjar.

CONSELL

També a les 18.00 hores, els Reis passaran per Consell. Entraran a l'església per adorar el Bon Jesús i, en acabar, casa per casa, repartiran les juguetes a tots els infants.

COSTITX

A les 18.30 hores arribaran als Creuers amb cavalls. Aniran cap a la plaça del Jardí, on adoraran el Jesús Infant, i repartiran tots els regals entre els infants del municipi.

DEIÀ

Ben prest, a les 16.30 hores, els patges reials recolliran les cartes des del carrer Porxo. Des d'aquí passaran la comanda als Reis, que arribaran devers les 19.30 hores a l'església amb el sac ple de regals per als més petits de Deià.

ESPORLES

Els Reis hi iniciaran la Colcada a les 18.00 hores. Aniran fins a la parròquia, on adoraran el Bon Jesús i d'aquí començaran a repartir presents per totes les cases del poble.

ESTELLENCS

A les 19.00 hores hi arribaran els tres Reis d'Orient i, si una cosa està clara, és que a Estellencs no passaran ni fred ni gana, ja que s'hi repartiran coques dolces i salades, s'hi farà una fogata i es repartiran els regals.

FELANITX

A les 19.30 hores és prevista l'entrada de Ses Majestats dins aquest municipi. Aniran a l'ajuntament i acte seguit a l'església.

Portocolom

Al port de Felanitx, els Reis hi arribaran per mar. Serà a les 18.00 hores i a continuació repartiran els presents.

S'Horta

A aquest llogaret, els Reis Màgics és previst que hi entrin desvers les 18.30 hores.

FORNALUTX

Els Reis faran acte de presència a aquest poble de la vall de Sòller cap a les 18.30 hores. Ho faran des de Ca n'Antuna i, a partir d'allà, amb colcada, aniran fins a l'esglèsia.

INCA

A la capital del Raiguer, els tres Reis d'Orient hi arribaran cada un amb la seva carrossa devers les 18.00 hores. Aniran fins a l'esglèsia de Santa Maria la Major, on faran l'adoració i, més tard, a l'ajuntament. Pel camí, repartiran els regals a tots aquells infants que hagin fet bonda durant l'any.

LLORET DE VISTALEGRE

A les 19.00 hores a Lloret es farà un betlem vivent, que donarà la benvinguda al tres Reis Màgics. Aquests arribaran colcant amb cavalls i aniran a l'església, on iniciaran el repartiment de regals.

LLOSETA

Melcior, Gaspar i Baltasar partiran a les 18.30 hores des de l'avinguda del Cocó. Aniran fins a l'església i des d'allà començaran a repartir els regals.

LLUBÍ

A les 18.30 hores, des del poliesportiu, es donarà el sus a la Cavalcada en honor dels Reis Mags. D'allí es dirigiran fins a la parròquia, on començaran el lliurament dels presents casa per casa.

LLUCMAJOR

Partida dels Reis d'Orient des del passeig de Jaume III a les 19.00 hores cap a la plaça d'Espanya amb la comitiva. Recepció de Ses Majestats a la casa de la vila, des d'on saludaran els al·lots del poble, en nom dels quals un nin i una nina recitaran una poesia de benvinguda. Adoració del Bon Jesús a l'església parroquial i repartiment de juguetes i regals pels domicilis.

L'Estanyol

Els Reis arribaran a les 18.30 hores al Club Nàutic i aniran fins a l'església, on faran l'adoració del Jesús i l'ofrena de regals per als infants necessitats.

L'Arenal

Arribada dels tres Reis a partir de les 17.30 al Club Nàutic de l'Arenal; salutació dels Reis des del balcó de les oficines municipals.

Cala Pi

A Cala Pi, els Reis no hi passaran de llarg. Seran allà a les 18.30 hores. Després aniran a missa i repartiran els presents

Badia Gran i Badia Blava

Els Reis passaran per l'esglèsia parroquial de Santa Maria Assumpta a les 19.00 hores i a la plaça de l'Almirall Joan de Borbó mitja hora més tard.

MANACOR

A la capital del Llevant, els Reis hi aniran amb el tren de les set i vint. Des de l'estació, agafaran les carrosses i faran un passeig pel poble fins a arribar a la parròquia de la Mare de Deú dels Dolors, on faran l'adoració del Bon Jesús.

Porto Cristo

Els Reis arribaran al moll de Porto Cristo a les 19.15 hores. A les 20 hores, iniciaran l'entrega de regals a l'església de la Mare de Déu del Carme.

S'Illot

En aquest nucli coster, els Reis hi arribaran per mar a les 18.30 hores. Tot d'una, aniran a l'esglèsia, on adoraran Jesús i donaran els regals.

MANCOR DE LA VALL

Els tres Reis arribaran a Mancor amb un remolc carregat de regals i juguetes per a tots els habitants del poble que hagin estat bons al·lots durant el 2009. La cita és a les 19.00 hores a l'església.

MARIA DE LA SALUT

Els Reis arribaran a Maria ben prest. A les 17.30 hores ja seran a la plaça del Pou, des d'on aniran a la missa que se'ls farà en honor seu a les 18.30 hores. Per rebre les juguetes, els menuts hauran d'anar a dormir prest i esperar a demà dematí a les nou.

MARRATXÍ

Els Reis tampoc passaran de llarg de Marratxí. No se'n deixaran ni un racó. A les 17.00 hores començaran la ruta al Figueral. A les 18.00 hores, passaran pel Pont d'Inca, per Portol i per la Cabaneta i, més tard, a les 19.30, serà el torn de Cas Capitol i del Pla de na Tesa.

MONTUÏRI

L'entrada dels Reis a Montuïri tindrà lloc a les 18.00 hores. Mitja hora més tard, arribaran a la plaça, des d'on faran una ofrena al Bon Jesús.

MURO

A partir de les 19 hores, Ses Magjstats hi arribaran acompanyats dels patges reials pel camí de Son Morell. Adoraran Jesús a l'esglèsia i més tard faran el pregó des del balcó de l'ajuntament.

PETRA

Seran les 18.00 hores quan els Reis passin per Petra. En aquest poble, Gaspar, Melcior i Baltasar aniran a l'església a fer l'adoració, firmaran el llibre de visites de l'Ajuntament i repartiran tots els regals casa per casa.

POLLENÇA

És previst que a les 19.30 hores els Reis arribin a la plaça Major. Allà faran una xerradeta amb el batle, adoraran el Bon Jesús i començaran a donar els regals.

Port de Pollença

Una filera de cotxes renouers baixarà des de Formentor per anunciar l'arribada dels Reis, que un any més arribaran amb helicòpter fins a la base militar del Port de Pollença. Des d'allà, faran un recorregut fins a l'església on tindrà lloc l'adoració.

PORRERES

Els Reis Mags hi aniran quan siguin les 19.00 hores. Visitaran el Consistori i l'església i entregaran les joguines.

PUIGPUNYENT

L'arribada de Ses Majestats serà a les 19.00 hores. El seu passeig serà en carrosses i passaran per la Sala i la parròquia.

Galilea

A aquest llogaret, els Reis hi arribaran més prest que a la vila. A les 18.00 hores ja hi seran i, més tard, repartiran les juguetes des de l'església.

SA POBLA

El tren també ha estat el mitjà de transport que han escollit els Reis Mags per arribar al poble. De l'estació aniran fins a la placeta de l'església, on hi haurà un betlem vivent, i d'aquí a la plaça Major, on repartiran els regals.

SANT LLORENÇ

A les 19.00 hores, Cavalcada pel poble acompanyats per la banda de música i repartiment de regals a la plaça de l'Església.

Sa coma

A les 19.00 hores, entrada dels Reis d'Orient a la Coma. Sortida de la delegació i arribada a la plaça de l'Església. Adoració del betlem vivent i entrega de regals. Hi col·labora: l'Associació de Veïns de la Coma.

Son Carrió

A les 19.30 hores, després de la missa de set, Cavalcada dels Reis d'Orient a Son Carrió

SANTA EUGÈNIA

La Colcada de Santa Eugènia per rebre els Reis Mags partirà un any més des de Ca les Monges. D'aquí aniran fins a la rectoria, on repartiran els presents.

SANTA MARGALIDA

L'arribada de Ses Majestats serà a les 20 hores des de la plaça de l'Abeurador. Aniran a la casa de la vila amb carrosses i llavors adoraran el Bon Jesús a l'església.

Can Picafort

Els Reis arribaran al mollet de Can Picafort a les 18.30 hores.

Son Serra de Marina

Melcior, Gaspar i Baltasar hi arribarana amb barca a les sis.

SANTA MARIA DEL CAMÍ

Serà a partir de les 19.00 hores quan els Reis hi vagin. El recorregut de la Cavalcada serà plaça Hostals, carrer Llarg i plaça de la Vila.

SANTANYÍ

La banda de música de Santanyí espararà els Reis d'Orient a les 19.00 hores a la Porta Murada. D'allí aniran fins a l'església i fins a l'ajuntament.

Els Llombards

A aquest llogaret els Reis d'Orient hi arribaran a les 18.00 hores.

Portopetro

Si el temps ho permet, els Reis entraran amb barca fins a Portopetro devers les 19.00 hores. Després de passejar pels seus carrers aniran també fins a l'Alqueria Blanca.

Cala d'Or

Els Reis hi arribaran a les 18.30 hores per la mar.

Calonge

A les 19.30 hores és prevista l'arribada de Ses Majestats a aquest llogaret.

SELVA

La Colcada de Selva s'iniciarà a les 17.30 hores i no serà fins una hora més tard que arribaran a la plaça de la Vila i començaran a repartir els regals.

Caimari

Els Reis Màgics tenen prevista la seva entrada cap a les 19.30 hores. Es dirigiran a l'església i allà donaran els presents.

Moscari

A Moscari els infants esperaran els Reis a les 19.30 hores.

Biniamar

Seran les set del capvespre quan els Reis Mags facin una visita a l'església nova de Biniamar.

SENCELLES

Enguany seran personatges de les rondalles els encarregats de donar la benvinguda als Reis. Serà a les 18.00 hores a la plaça de la Vila, on els rebrà el Consistori i junts aniran fins a l'església.

SES SALINES

Els Reis arribaran a Ses Salines devers les 19.30 hores i d'aquí aniran cap a la parròquia, on iniciaran la repartida dels regals

SINEU

A les 18 hores una flamant colcada preparada per rebre els tres Mags d'Orient sortirà del pavelló de Sineu fins al mercat. Allà tindrà lloc l'adoració i començarà el repartiment de juguetes casa per casa.

SON SERVERA

A Son Servera els Reis arribaran a les 18.00 del capvespre al moll de Cala Bona. D'aquí passaran a l'església de Cala Millor (a les 19.00 hores) i a la de Son Servera (a les 20.00 hores). Més tard, les autoritats municipals els rebran a l'església nova.

SÓLLER

Els Reis arribaran amb barca al port de Sòller a les 17.00 hores. Allà donaran caramels infants del Port i agafaran el tramvia per anar fins a la vila. A les 19.00 hores arribaran a la plaça.

VALLDEMOSSA

Quan siguin les 18.30 hores els Reis arribaran a la plaça Bartomeu Esteve. D'allà aniran a l'església i després repartiran les juguetes casa per casa.

VILAFRANCA

A les 18.30 hores, concentració de la comitiva reial al carrer del Sequer. A les 19.30 h, adoració del BOn Jesús a l'sglésia eparroquial i lliurament dels regals als nins i nines de Vilafranca per part dels Reis Màgics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris