lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Manacor transforma el carrer en espectacle

Tres actuacions de malabars, acrobàcies i música duen al centre de la ciutat una part de la programació de l'exitosa fira

Els carrers de Manacor es convertiren en un escenari més de la programació de la Fira de Teatre, que conclourà avui vespre amb Hamlet, de Shakespeare, de mans de la companyia catalana La Perla 29. Ahir, però, la zona per a vianants del centre de la ciutat acollí la Fira al Carrer amb tres funcions des de bon matí. Els catalans Nats Nus oferiren l'espectacle de dansa Slot, en què quatre personatges atemporals, carregats de maletes, cercaren la complicitat del públic present a la plaça del Rector Rubí per compartir-hi les vivències, sensacions, sons i danses que han recollit durant els seus llargs viatges.

El circ també hi tingué un lloc de la mà dels catalans Boni. L'espectacle In Situ oferí música, malabars, monocicles i humor, presentat per un personatge que es ficà el públic dins la butxaca.

 Més circ

Des de França arribà Happy stars amb el seu xou circense Les flying Brothers. Aquests campions francesos en la categoria de malabars i acrobàcia en bicicleta combinaren la seva destresa amb l'humor d'una manera magistral. per aquest motiu, fou l'acte que més agradà al públic que omplí la plaça de la Bassa.

Amb aquests tres actes, es donà per conclosa la part dedicada als espectacles de carrer dins el marc de l'exitosa Fira de Teatre de Manacor, que s'ha erigit ja com un referent de totes les Balears.

Èxit

Enguany s'ha assolit el rècord de venda d'entrades per als espectacles, que ha superat el 95%, cosa que fa que totes les representacions realitzades al Teatre de Manacor hagin gaudit d'un ple quasi absolut. Així, es calcula que avui vespre, quan finalitzi l'edició d'enguany, s'hagin superat amb escreix els 8.000 espectadors.

Avui mateix es podran veure les darreres representacions a partir de les 17.30 hores: El somni de l'espantaocells per part del Centre de Titelles de Lleida; Islas, dels mallorquins Pasodos Dance Company; i la ja esmentada Hamlet, que exhaurí totes les entrades al quart dia d'haver-se posat a la venda. Amb tot, Manacor no només manté la seva condició de ciutat del teatre gràcies a una excel·lent programació duta a terme pel gerent, Tomeu Amengual, sinó que la referma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris