muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Noves donacions

Els pintors Àngel Baldovino i Andreu Maimó i els col·leccionistes Guillermo Ponce i Margalida Seguí entregaren ahir les seves obres al centre

Tant sols un mes després de la inauguració del museu modernista de Can Prunera de Sóller, ja han estat diversos els artistes i col·leccionistes que han volgut aportar el seu gra d'arena a l'exposició permanent. Ahir, el president de la fundació Tren de l'Art, Pere A. Serra; els membres del patronat d'aquesta, Vicenç Sastre i Óscar Mayol; el nou director de Can Prunera, Rogelio Araújo, i la responsable de Relacions Públiques, Antònia Maria Miró, reberen quatre peces noves: tres pintures i una escultura. Aquestes creacions han estat cedides per dos artites i dos col·leccionadors privats.

Aquesta donació és formada, d'una banda, per l'escultura Almancha de l'artista José Luis Sánchez, que ha estat cedida pel fonedor Guillermo Ponce. Precisament, Pere A. Serra féu ahir especial esment a la col·laboració d'aquest col·leccionista, que s'espera que hi aporti més obres que es podrien exhibir en el jardí del casal modernista.

Pel que fa a les pintures entregades ahir, els creadors Andreu Maimó i Àngel Baldovino oferiren, respectivament, les obres Figuera de Can Caubó i Formas del tiempo, mentre que Magdalena Seguí donà una peça elaborada l'any 1975 per Joan Palet i titulada Noia.

El president de la fundació Tren de l'Art destacà també la importància d'aquestes donacions, "tant sols unes setmanes després de la inauguració de Can Prunera", i destacà el referent en el qual ha de convertir-se el nou museu per a l'art contemporani.

Cal recordar que dilluns passat el reconegut escultor minimalista Eugenio López donà una de les seves obres al nou centre modernista. L'artista asturià resident a Menorca entregà la peça Esférica, realitzada amb ferro.

D'altra banda, l'acte d'ahir coincidí amb la visita al museu del nou president del Partit Popular a les Illes, José Ramón Bauzá; el portaveu del partit conservador, Carlos Simarro, i Lluís Ramis, d'Ayreflor.•

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris