nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Rogelio Araujo és nomenat director de Can Prunera

L'elecció es corroborà en la darrera reunió del patronat de la fundació Tren de l'Art. Antònia Maria Miró s'encarregarà de les relacions públiques

110986

Rogelio Araujo compaginará la gerència de Promo Mallorca amb la direcció del museu.

Julian Aguirre

Els membres del patronat de la fundació Tren de l'Art varen acordar en la darrera reunió anomenar Rogelio Araujo director del museu modernista de Can Prunera. Així mateix, la sollerica llicenciada en Història de l'Art Antònia Maria Miró ha estat designada com la cap de Relacions Públiques d'aquest nou centre museístic. Araujo, que fou regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma entre els anys 2003 i 2007, afronta aquest càrrec amb "una gran satisfacció i responsabilitat" segons assegurà ahir. "La meva labor principal avui dia com a director del museu modernista de Sóller és fer realitat els objectius fundacionals establerts pel Tren de l'Art", hi afegí.

Respecte a Can Prunera, un centre museístic que Araujo coneix de primera mà, el nou responsable va apuntar que "em faig càrrec de la importància que té aquest punt de referència del modernisme a Sóller tant per als sollerics com per als turistes que visitin la Vall". Des del lloc que ocupà a Cort, Araujo ja va estar vinculat i donà suport a la fundació Tren de l'Art. "Un projecte que conec des de l'etapa com a regidor i que sempre he considerat de gran transcendència cultural per a Sóller i per a l'Illa en general", afirmà.

Tant des del punt de vista personal com des del professional, la direcció de Can Prunera "és un projecte que m'atreu molt per la confiança que han dipositat en mi els membres del patronat de la fundació Tren de l'Art", indicà. Pel que fa a la consecució de les activitats a l'edifici modernista, manté que ara "cal continuar fent feina perquè Can Prunera esdevingui un centre de referència museístic i cultural".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anna, fa mes de 11 anys
Increible el monopolio culturalque ejerce Pere Serre en Mallorca.
No existen los concursos internacionales o nacionales para obtener un buen profesional como director???
Seleccionar a dedo a cualquier persona sin experiencia ( no es el caso del señor Araujo) es tirar piedras sobre el propio museo.
Valoració:6menosmas
Per l´amo de Ses Tanques, fa mes de 11 anys
Un altra lacai d´en Pere Serra, el benefactor de les Illes Balears.Ja,ja,ja,ja,ja...
Valoració:6menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 11 anys
Membres del patronat de la fundació Tren de l'Art : anau vius, aques pájaro es un pepero i si segueix els pasos dels seus jefes vos fará net.
Valoració:-1menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
Gestionar una casa-museu requereix un director i una relacions públiques? Qui pagarà els seus sous?
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris