nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

La prova més divertida

Nova Televisió, a través de Globomedia, organitza un càsting per cercar nous humoristes per tot l'Estat espanyol

Manu és perruquer. Les clientes en surten ben contentes no només perquè en travessen la porta més guapes que mai, sinó perquè una estona amb Manu és, segur, una estona divertida i plena d'acudits. No és d'estranyar, idò, que aquest jove perruquer aviat passàs de la perruqueria als bars, on ofereix xous d'humor, i d'aquí, si hi ha sort, a la televisió estatal. "Davant les càmeres és més difícil", reconeix el jove. "Amb la gent és tot molt més natural, la càmera imposa". I és que Manu és un dels humoristes que aquesta setmana ha decidit participar en el càsting Explica'ns un acudit, organitzat per Nova Televisió, a petició de la productora estatal Globomedia, per un programa de televisió que, de moment, té el títol provisional de Los comediantes.

"Nosaltres no sabem ben bé com serà aquest espai, suposam que serà de l'estil del Club de la comedia, encara que aquí el que ens demanen són sobretot acudits. Volen un humor actual, de l'estil de Cámera café o de Sé lo que hicisteis", especifica el director del càsting, Miquel Escafí. De fet, l'anunci de l'espai el defineix com "un programa que pretén renovar el món dels acudits". De moment, 58 persones ja s'hi han apuntat per provar sort. "Totes les propostes seran enviades a Madrid i ells en diran el veredicte", indica Escafí. Val dir que aquests proves es repeteixen també a altres punts de l'Estat espanyol.

I si Manu regalava el seu humor a les clientes de la perruqueria, Antonio ho fa amb tots els amics. "Sempre he estat el graciós de la colla", diu aquest electricista argentí que no dubtaria, ni un moment, si la sort en aquest càsting "em permatés deixar la feina i dedicar-me al món de l'espectacle". Per ara, Antonio es conforma a aparèixer de figurant en algunes sèries de televisió. "Estic a tots els programes i llocs on necessiten extres. Aquest anunci el vaig veure al diari i no m'ho vaig pensar dues vegades", assegura. El càsting per Globomedia (que ha realitzat, entre d'altres, sèries com Aída i El internado, a més d'espais d'entreteniment, com El intermedio i Sé lo que hicisteis...) continuarà en marxa fins demà, dijous. Per apuntar-s'hi, s'ha de cridar al telèfon 971 43 13 82 o bé escriure un e-mail a cuentanosunchiste@novatelevisió.com.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris