cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

David Carreras estrena el film Flores negras

La cinta reflexiona sobre l'ofici de matar després de la caiguda del mur de Berlín. Els actors Tobias Moretti, Eduard Fernández i Maximiliam Schell en són els protagonistes

El realitzador català David Carreras, resident a Sóller, presentà divendres a Barcelona l'estrena oficial de Flores negras, una cinta basada en la novel·la homònima de Michael Roddick i que ha tingut un repartiment format per Tobias Moretti, Eduard Fernández, Maximiliam Schell, Marta Etura i Maria Grazia Cucinotta.

"En aquesta pel·lícula tothom és dolent", va explicar Carreas, qui va aclarir que aquesta és "una història de desamor de dues persones que han estat immerses dins una mentida tota la vida".

Rodada durant cinc setmanes a Viena i dues més a Barcelona, Flores negras reflecteix les dificultats que troben uns agents secrets soviètics després de la caiguda del mur de Berlín. Un espia al servei de la República Federal Alemanya, conscient que li queden pocs dies en aquesta professió i marcat pel fracàs de la darrera missió executada, abandona la feina i parteix. Ara bé, també s'endú la filla d'una espia russa morta en estranyes circumstàncies.

"Moltes de les armes que varen desaparèixer durant la caiguda del mur de Berlín es trobaren després en diferents conflictes arreu del continent africà", recordà el realitzador català. Per part seva, l'actriu italiana Cucinotta comentà durant la presentació que aquesta "pel·lícula reflecteix molt bé la vida d'un cert tipus de gent poderosa" i després hi afegí que "al final sempre guanya la vida". Cucinotta confirmà també allò que havia dit el realitzador en assegurar que "tothom em tracta malament durant la història".

D'altra banda, l'actor Eduard Fernández s'interessà per "la capacitat d'una persona, en un entorn de màxima fredor, de donar la vida" i revelà que "per interpretar el paper d'espia vaig intetar convertir-me en un personatge que passàs un poc desapercebut". La distribució de Flores negras disposarà de 105 còpies i el rodatge s'ha duit a terme amb un pressupost de 3,6 milions d'euros.•

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris