muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Art forà, jove i solidari

Després d'un any, el vespre més artístic de la temporada ja és aquí. La tretzena edició de la Nit de l'Art arriba amb multitud de propostes. Per part seva, el Centre Cultural la Misericòrdia acull creacions de la part forana, projectes nous i idees solidàries. "Esperam que la festa sigui un èxit de participació, ja que marca l'inici de la temporada", afirmà el director insular de Cultura, Maties Garcies. La sala d'exposicions de la planta baixa serà l'escenari d'Art Forana, que, per segon any, acosta les creacions d'artistes i galeries de fora de Palma. "Hi haurà vuit galeries provinents de la Part Forana i una novena que vénen des de Menorca", apuntà el president d'AIGAB, Gabriel Perelló. Amb aquesta mostra, es vol apropar l'art forà a Palma que, en altres circumstàncies, "no podria venir".
La capella de la Misericòrdia acollirà Noves Presències 2009, un projecte que vol donar ressò als artistes que comencen.

Tretze creadors formen part de la mostra que després s'exposarà de manera individual a galeries de l'Illa. A més, el projecte de l'any passat s'exposa actualment a l'Espai Mallorca de Barcelona. Garcies avançà que també es preveu un itinerari pels pobles de l'Illa, que començaria previsiblement a sa Pobla. Al pati de la Misericòrdia s'inaugurarà avui Rangoli, art solidari amb l'Índia, iniciativa de la Fundació Vicenç Ferrer i el Círculo de Bellas Artes. "Amb motiu de la Nit de l'Art, volem sensibilitzar de la pobresa extrema d'Àsia", asseguraren des de la Fundació. Les exposicions s'obriran a les set i mitja del capvespre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris