bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

A la fi, descansa en pau

Setanta dies després de la seva mort, el rei del pop és enterrat en una cerimònia privada a Los Angeles

La família i els amics de Michael Jackson donaren l'adéu definitiu al rei del pop. La cerimònia de sepultura va ser dijous a la matinada (hora local) en el cementeri Forest Lawn de Glendale, en el comtat de Los Angeles, en la més estricta intimitat.

L'enterrament començà amb més d'una hora i mitja de retard. Durant tot el temps, el fèretre daurat de l'artista, que ja va exhibir-se en el funeral públic, que es va fer el 7 de juliol a Los Angeles, va presidir l'acte entre dos quadres amb la imatge de Jackson i rodejat de flors.

El sepeli va tenir lloc a l'aire lliure en un annex de la terrassa Sagrada del Gran Mausoleu del cementeri, on es troba la tomba del cantant. La família de Jackson, amb els seus pares al capdavant, ocuparen la primera fila, on també es trobaven els germans de l'artista i els seus tres fills.

Nombrosos artistes

Actors, com Elisabeth Taylor i Macaulay Culkin i el reverend Jesse Jacksson, assistiren a l'enterrament. La premsa americana informà que entre la llista de convidats hi havia Steve Wonder, Lisa Marie Presley, Brooke Shields Diana Ross i Corey Feldman. L'artista Gladys Knight actuà durant el sepeli, ja que coneixia Jackson des de petit.

L'acte tingué un caràcter molt reservat, sense accés a la premsa i sense imatges en directe per la televisió. A més, les fortes mesures de seguretat que custodiaren el cementeri des de primera hora de dijous hi evitaren les aglomeracions dels seguidors del rei del pop.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris