nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Lírica solidària

La Fundació Iberostar, amb Sa Nostra i la Conselleria de Turisme presenten el Concert Solidari que protagonitzarà el baríton i tenor Plácido Domingo

Plácido Domingo actuarà per primer pic a Palma en un concert solidari. Serà el proper 4 d'agost al Palma Arena en un recital organitzat per la Fundació Iberostar, Sa Nostra Caixa de Balears i la Conselleria de Turisme.

El tenor i baríton madrileny estarà acompanyat per la soprano Maria Martínez, l'Orquesta Clàssica de Mallorca i la Coral Infantil Federativa de les Illes Balears, sota la direcció d'Eugene Kuhn. "El programa del concert està dividit en dues parts, una primera amb peces d'àmbit més internacional, i una segona en la qual interpretarà les cançons més importants de la lírica espanyola", comentà ahir el gerent de la Fundació Iberostar, Pedro Pizá.

El preu de les entrades per assistir a aquest concert oscil·la entre els 40 i els 140 euros. "L'actuació no és res personal, sinó que volem recaptar fons per a les Balears i la gent que ho necessita", digué el president de la Fundació Iberostar, Miquel Fluixà.

Aquest acte va lligat al projecte social Solidaritat en Moviment, que pretén afavorir la mobilitat i el transport d'aquelles persones amb risc d'exclusió social o marginació, o amb discapacitats i malalties cròniques. "La totalitat dels fons recaptats mitjançant les entrades d'aquest concert es destinaran a la donació de vehicles a ONG sense ànim de lucre", explicà el president de Sa Nostra, Fernando Alzamora. Les entitats que hi estiguin interessades poden fer les sol·licituds fins al proper dia 8 de setembre.

En aquestes convocatòries s'hi poden presentar les ONG socials de les Illes que tinguin una antiguitat mínima de cinc anys i que es dediquin a donar serveis als col·lectius d'atenció. Només es podrà demanar un vehicle per entitat i el cost final màxim de cada un no pot superar en cap cas els 40.000€, amb les adaptacions incloses. A més, es donaran prioritats a les entitats que no en tinguin cap o amb un parc mòbil obsolet."La dotació de la convocatòria serà en funció al nombre d'entrades venudes", afegí el director general de Sa Nostra, Pau Dols.

Amb l'organització d'aquest concert es pretén fusionar la cultura i la solidaritat. "És un honor tenir un espectacle d'aquesta categoria a l'Illa i alhora poder ajudar els més necessitats", conclogué el conseller de Turisme, Miquel Nadal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris