algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Binissalem arrasa al Mallorca Prix

Poca emoció en la primera edició del concurs entre pobles

MARTA MEDRANO. Consell.

Ni més ni manco que 24 punts d'avantatge aconseguí ahir l'equip de Binissalem respecte del seu millor rival, Selva, en la primera final del Mallorca Prix, que serví perquè alguns dels 31 municipis que participaran enguany en aquest concurs prenguessin nota de la manera que s'han de preparar.

El públic que acudí al poliesportiu de Consell estava expectant amb les proves noves. Sens dubte l'afició més activa fou la de Marratxí, que aplaudí els seus i fins i tot escridassà els locals de Consell quan aquests s'acostaren al jurat.

Les proves d'habilitats, amb modalitats noves com el circuit dels egipcis, el joc del Memory, el Pictionary o el circuit d'habilitats físiques ja deixaren Binissalem en una posició predominant. Tot i així, el major avantatge per a aquest equip arribà amb la prova escènica. Els binissalemers hi interpretaren el tema d'invents i inventors parodiant la mítica escena de 2001, una odissea de l'espai, i arrasaren.

L'apartat de proves culturals serví per constatar que l'equip de Selva no tenia cap cervell entre les seus. I és que els selvatgins no saberen preguntes fàcils com saber on desembarcà Jaume I, d'on són els Anegats o endevinar la definició de l'embat. En aquest sentit, els seus veïns de Mancor tampoc no brillaren. Així, el marcador deixà Marratxí en tercer lloc, Consell en quart i Mancor en cinquena posició, amb 53 punts menys que Binissalem.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris