algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

Les Disperses preparen una obra al voltant de la xocolata i les dones

Luca Bonadei dirigirà el segon muntatge de la companyia femenina

La primera companyia teatral femenina de les Illes ja prepara el seu segon muntatge. Després de l'èxit de Terotitzant, les Disperses han començat a treballar sobre un segon projecte que girarà entorn de la xocolata i les dones.

L'obra, que s'estrenarà en el marc del festival teatral Alternatilla, que es durà a terme el mes d'abril, està encara «en la fase de preparació del guió», assenyalà una de les actrius de la companyia, Maria Rotger.

L'equip, protagonitzat per Disperses, tindrà la direcció general de Luca Bonadei i la direcció coreogràfica d'Amèlia Llop, que s'encarregarà de coordinar la part de dansa amb la corresponent al muntatge. La direcció musical serà a càrrec de Mercè Ventura. «L'obra inclourà música feta a partir d'instruments de cuina i percussió corporal», assegurà Rotger.

Encara que no es puguin oferir gaire avançaments sobre l'argument de l'obra, «ja que és un muntatge de creació col·lectiva i en aquests moments fem treball de taula», assegurà el director Luca Bonadei, la història la protagonitzen sis dones que expliquen les seves experiències particulars sobre molts temes en general, temes de dones però amb els quals tothom es pot sentir més o menys identificat. Una obra que té «l'excusa de la xocolata com a fil conductor de l'argument», afegí el director de l'espectacle.

En aquest muntatge, sis dones, les components de Disperses, pujaran a l'escenari per parlar de temes de dones i dels seus problemes, o de situacions sentimentals, inquietuds i conflictes interns. Actualment, i sota les directrius de la companyia femenina, els membres de l'equip d'aquest nova proposta treballen sobre els textos i la dramatúrgia que la sostenen. «Ara ens trobam en una fase inicial del projecte, que s'estrenarà per abril» assenyalà Bonadei.

És la primera vegada que Luca Bonadei es posa al capdavant d'un projecte en el qual ha de dirigir una companyia integrada només per dones. Quant a aquesta situació i al fet de tractar-se d'un equip tan jove, teatralment parlant, amb només una obra en el seu currículum, «és tot un repte com a director, estic molt il·lusionat amb el projecte», afirmà el responsable escènic.

Bonadei no dubta a afirmar que personalment «em causa una alegria especial el fet de treballar amb una companyia que està començant». De la mateixa manera, destaca que aquest «és un experiment que afront amb energia, ja que m'entusiasmen els canvis».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris