algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Cants espirituals negres i música americana de la veu de Vox-21 al cicle de Música sense fronteres

El Centre de Cultura Sa Nostra acull avui, a les 20.00 hores, un concert de la formació coral Vox-21, integrat en el cicle de Música sense fronteres que organitza l'entitat. Vox-21 oferirà una segona actuació demà, a les 20.30 hores, a la Casa Museu de Biniatró, a Campanet.

Ambdós concerts gaudiran del suport musical d'un pianista que acompanyarà els cantants en el recital de cants espirituals negres i musicals americans. «Cantarem temes clàssics i alguns estàndards del blues com el Sumer Times», assenyalà la directora de Vox-21, Rosa Ribera.El cicle, que pren com a protagonista la música popular d'arreu del món i que va començar el mes de gener amb un concert de música zíngara, continuarà al març i a l'abril amb músiques del Japó i del Senegal, respectivament.

La formació catalana Vox-21 ha protagonitzat també, convidada per Sa Nostra, una setmana de concerts educatius al Centre de Cultura de l'entitat, en els quals han participat més de 1.700 alumnes de trenta escoles d'arreu de l'Illa. Els concerts escolars, adreçats a alumnes de Primària, des dels cinc anys fins als dotze, «han estat dirigits a ensenyar als alumnes les múltiples possibilitats de la veu, els timbres, els ritmes i les melodies, entre d'altres conceptes musicals», assenyalà Rosa Ribera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris