cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

El mallorquí Ivan Ferrero s'endú el segon lloc del premi Nacional de moda per a joves dissenyadors

El guanyador del IV Certamen de joves disenyadors de Balears, Ivan Ferrero, participà el passat dia 6 de febrer a la XVII edició del premi Nacional de la moda per a joves disenyadors, a Madrid, on acabà en una merescuda segona posició, a dos punts de la col·lecció guanyadora. «La qualitat dels participants era bastant elevada», assenyalà Ferrero.

L'alumne de l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears presentà la col·lecció Baraka 2.0, composta per un total de sis peces «basades en el món oriental, amb reminiscències mediterrànies i àrabs», apuntà Ferrero. «Per aquesta col·lecció, he emprat colors crus amb algunes notes de color i teles, com el lli i el sac», afegí.

Baraka 2.0 és una col·lecció de formes simples i estructurades que brolla de la tradició, l'artesania i les formes pures i ancestrals. Totes les col·leccions que el mallorquí ha fet fins ara estan inspirades en la cultura Mediterrània.

La col·lecció de Ferrero s'exposarà durant un any a un showroom de Madrid. «La participació al concurs representa una bona plataforma de llançament per a mi i per la moda Balear», assenyalà el mallorquí. El concurs, organitzat per l'Associació de Nous i Joves Dissenyadors Espanyols (ANDE), es va dur a terme a la sala teatre Joy Eslava i va disposar de representants d'onze delegacions autonòmiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris