algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Els guionistes i Hollywood arriben a un acord per posar fi a la vaga

Ambdues parts han pactat els termes per elaborar un nou contracte

Els guionistes i els negociadors dels estudis de Hollywood arribaren dilluns a un principi d'acord per posar fi a la vaga. Davant aquesta notícia, els Oscar, que precisament dilluns celebraven el seu popular dinar amb els finalistes, ja comencen a respirar tranquils davant la possibilitat força real del final de la vaga dels guionistes.

Els negociadors dels estudis de Hollywood i els guionistes en vaga han pactat els termes d'un nou contracte que podria ser presentat als líders del Sindicat de Guionistes d'aquí a uns dies i, en el cas que fos aprovat, posaria fi, a final d'aquesta setmana, als tres mesos d'aturada. Tot i que les bases de l'acord es van assolir durant el cap de setmana, les dues bandes han d'elaborar els termes del contracte abans d'enviar-lo per ser aprovat a les meses de govern de les sucursals del sindicat d'escriptors.

Les fonts del conflicte han estat informades de l'estatus de les negociacions però no han estat autoritzades a parlar-ne públicament, tot i que declararen que els negociadors esperen que el sindicat de guionistes (WGA) prengui accions respecte al tracte a partir d'aquest divendres mateix. Malgrat que les notícies sobre la vaga siguin positives i s'hagi establert un principi d'acord entre ambdues parts, els 10.500 membres del WGA, que han estat aturats des del mes de novembre passat, no volen cantar victòria fins que no hi hagi res de signat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris