cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

«El pitjor de la gala en viu foren els deu minuts en blanc de Landa»

Toni Bestard presencià un acte «avorrit» i «amb guanyadors justos»

Una vegada passada la gala dels premis Goya queda la ressaca de les reaccions, tant de guanyadors com de perdedors, encara que tots els nominats apunten que el fet d'estar-ho ja és un triomf. Això mateix és el que assenyalà el director de cinema mallorquí Toni Bestard, que «malgrat que pensàs que tenia possibilitats de guanyar el meu curt, que era un dels favorits al premi, El hombre feliz, d'Isabel Lucina, ha rebut el Goya molt merescudament». «La relació entre tots els directors dels curtmetratges nominats ha estat tan bona que, guanyàs qui guanyàs, ens hagués fet la mateixa il·lusió», assenyalà el mallorquí que afegí que «amb El hombre feliz s'ha fet justícia, perquè és un curt molt bo, molt simpàtic. Malgrat tot, si haguéssim guanyat nosaltres, que érem uns dels favorits, hagués estat la guinda del pastís, sobretot per l'equip i, en especial, per Joan Farré». Tot i que no hagi guanyat el Goya a millor curtmetratge documental, «el curt no s'ha mort», afirmà Bestard.

El director mallorquí que presencià la gala en directe valorà l'acte com «una mica avorrit i, malgrat no ser molt llarg es va fer fat». Pel que fa als premiats, «no he vist cap de les pel·lícules nominades, però pens que és bo que hagi guanyat la menys taquillera, perquè això atreu espectadors i la resta de nominades ja havien fet la seva taquilla», remarcà.

Una altra de les premiades sorpresa fou l'actriu Maribel Verdú, de qui Bestard afirmà que «és molt bona actriu i, després de cinc vegades nominada, ja li tocava guanyar» Bestard destacà la justícia dels premis en «una gala on es va viure algun moment tens com els deu minuts en què Alfredo Landa es va quedar bloquejat damunt l'escenari, sense saber què dir» malgrat que la realització tallàs bona part de discurs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris