cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Absència reivindicativa a la Rua d'Inca

Desfilaren hippys, pallassos, astronautes i una carrossa amb llanxa, immigrants i un radar

M.MEDRANO. Inca.

La Rua que va transcórrer ahir capvespre pels carrers d'Inca fou la més participativa i amb més afluència de públic dels darrers anys. Un total de 25 comparses amb les seves respectives carrosses desfilaren entre les 18.00 i les 20.00 hores pels carrers d'Inca amb disfresses poc reivindicatives i, en alguns casos, sense un excés d'originalitat.

Hi va haver pallassos, hippys, texans, un casament, discotequers, un circ, astronautes... La comparsa més aplaudida, tanmateix, fou la dels caporales de Sant Simon, amb una disfressa d'inspiració llatina però amb una coreografia, ritme i marxa, que animaren la tarda. Altres comparses, com la dels Revetlers des Puig d'Inca, amb unes disfresses de flamenc elaborades amb paper de diari i revistes o una carrossa de La Casa de la Pradera a la qual es rostia en directe una porcella, van destacar per la seva originalitat i la seva elaboració manual.

Algunes van cridar l'atenció pel gran nombre d'integrants. Fou el cas dels grupet de Grease, amb petits i graciosos John's Travoltas. També el de la comparsa de pollets, que va incloure a les seves files a bebès o el del Circ t'ho mir, plena d'skaters.

L'únic toc d'actualitat anà a càrrec d'una carrossa amb immigrants, un radar i una llanxa amb policia costera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris