nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Palma serà la seu de la IV Mostra de teatre contemporani i dansa

La ciutat acollirà espectacles de desset companyies en quatre dies

Ciutat es presenta com a ferma candidata per acollir la IV Mostra de teatre contemporani i dansa, una festa de les arts escèniques d'àmbit estatal que cada any se celebra a una de les ciutats membres de la xarxa espanyola de teatres, auditoris i circuits de titularitat pública (RED).

La RED, que actualment té més de cent associats, forma un conjunt escènic superior a 450 espais. La gran festa de l'associació se celebra anualment amb l'objectiu de presentar els espectacles de teatre d'adults, d'infantil i de dansa que durant la temporada representaran els seus productes per les diferents sales associades a la RED.

Tot està a punt per signar el conveni que durà la Mostra, en la qual es representaran desset espectacles en quatre dies de festa escènica.

Pel que fa a les sales que acolliran aquesta Mostra, el Teatre Sans i el Teatre del Mar, membres de la RED, seran els escenaris indiscutibles de la IV Mostra. «Aquest conveni se signarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, del Consell de Mallorca i del Govern Balear», assegurà una de les directives del Teatre Sans, Pepa Ramon, que ha estat qui ha avançat la notícia a aquest diari. «Pel que fa a les sales on es representaran les obres que recorreran la xarxa des de l'octubre que ve, haurem de disposar, a part del teatre Sans i del Teatre del Mar, d'alguna de les sales municipals de titularitat pública», va afegir Ramon. La proposta que han presentat els membres de la RED de Ciutat de ser la seu del congrés i IV Mostra de teatre contemporani i dansa «ha estat molt ben acollida per les institucions públiques i, a falta de la signatura, podem dir que és gairebé segur que la Mostra se celebri a Palma el mes d'octubre», assenyalà Ramon. «De fet, no sabem què passa a l'Illa, però tots els grups i els diferents teatres es mostren molt disposats a venir-hi a actuar», afegí una de les propietàries del Teatre Sans. El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, l'INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música) i Cooperació Cultural estan il·lusionats amb el fet que la IV Mostra de teatre contemporani i dansa es dugui a terme a Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris