lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Pep Sala combina acústic i elèctric a un concert sobre el rock en català

El teatre Municipal acollí una xerrada al voltant d'aquesta música

Feia uns tres anys que Pep Sala no duia la seva música fins a Ciutat i ahir ho va fer en un concert acústic acompanyat per dos músics de la seva banda i en el marc d'una xerrada sobre el present i el futur del rock en català. Marcel Cranc, Antoni Nicolau, d'Ocults; el portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua, Sebastià Maió; i el coordinador de la Fira del Disc, Pere Terrassa, participaren ahir en aquest col·loqui, en el qual s'exposaren les principals bases per garantir la música en català a les places.

Després va tocar el torn a Pep Sala, que va fer un breu tast de la seva trajectòria professional des de la Banda del bar, passant per Sau, fins a l'actual carrera en solitari. Així mateix, Sala va posar especial èmfasi en el seu darrer treball, Un petit moment de dubte, un disc que combina dos vessants musicals que han acompanyat la música durant tota la seva carrera: els sons acústics i l'elèctrica. «El disc està dividit en dues parts, dependent dels dos estils», va assegurar ahir el músic català.

Respecte a la situació del rock en llengua catalana argumentà que «mundialment hi ha una crisi discogràfica, i si ho ubicam dins l'ambit català l'impacte és molt superior. Cal que nosaltres tinguem una indústria competitiva».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris