nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Sus al programa teatral de Manacor i Alcúdia amb cine, teatre i música

Ambdues localitats presenten una programació amb escena local

Alcúdia i Manacor encaren la nova temporada teatral amb un programa ben atapeït. Més de 30 activitats d'espectacle, cinema i música integren els projectes culturals i d'oci d'ambdues localitats que, amb més o menys trajectòria, es van consolidant.

L'Auditori d'Alcúdia presenta la seva temporada amb un ampli ventall d'activitats, tant en l'àmbit musical com cinematogràfic o teatral, entre d'altres. El mes de gener culmina a Alcúdia amb cinema a l'auditori. El mes de febrer la sala obre amb teatre, concretament amb la representació de l'obra On són lliures els estels?, una adaptació d'una novel·la de Miquel Rayó a càrrec de la companyia Nou vents teatre. A més de les projeccions de films i de representacions teatrals, l'auditori alcudienc inclou, entre les seves propostes al llarg del primer trimestre, exposicions diverses, la IX Trobada d'Audiovisuals en Català, la trobada de glosa de picat, música ètnica i concerts familiars, entre d'altres.

El cartell de l'Alcúdia no descuida enguany el tradicional teatre escolar, que agrupa nins i nines de diferents cicles educatius davant l'escenari. Les obres Si vols, pots, Fuenteovejuna, Tots som diferents, El zoo d'en Pitus, Aladdin i Magic Beans són les previstes per als mesos de gener, febrer i març del 2008.

Oci a Manacor

Per la seva banda, el Teatre de Manacor planteja un inici d'any amb més de 10 representacions teatrals, concerts variats i vuit projeccions cinematogràfiques.

La cantant calba, Carta d'una desconeguda, Vània, Aquesta guerra durarà sempre, Diatriba de amor contra un hombre sentado o La llegenda dels nats són alguns dels títols que pujaran a escena, al llarg d'aquest trimestre, al Teatre de Manacor. Enguany tindrà lloc també la XXII Mostra de Teatre Escolar de Manacor, una cita que ja esdevé tradicional.

La resta del cartell escènic de la localitat l'integren concerts de música de corda, la projecció del documental Mallorca a dalt de tot. Everest 06, contarelles i rondalles, projeccions de films en versió original i xerrades i conferències, entre d'altres activitats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris