cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben amb molts paquets per als més petits d'Inca i d'Alcúdia

Els Reis Mags van arribar ahir a Inca carregats de regals per a tots els al·lots que van esperar durant més d'una hora l'arribada de la cavalcada a la ciutat. Malgrat el fred, l'espera va valer la pena ja que Gaspar, Baltasar i Melcior no van defraudar i van arribar des d'Orient carregats de centenars de paquets, que repartiren per les cases de la ciutat.

Com cada any, una preciosa cavalcada precedia l'arribada dels Reis Mags d'Inca. Una desena de carrosses van desfilar pels principals carrers d'Inca, entre les quals van destacar un preciós cavall muntat per una fada o un vaixell pirata gegant. Els caramels varen ser un altre dels protagonistes de la tarda d'ahir, ja que els al·lots s'hi abalançaven.

Però no tot van ser regals, ja que a Inca tampoc no va faltar un carro ple de carbó per als al·lots que no s'havien portat bé durant tot l'any.A Alcúdia centenars de nins i nines van arribar fins al Port Vell per veure arribar el vaixell que transportava els tres Reis Mags d'Orient, els quals, a més de caramels i regals, van repartir il·lusió entre els més petits, que no van voler perdre l'oportunitat de fotografiar-se amb els Reis Mags aprofitar per fer-los una besada.

A més dels Reis, una gran cavalcada va envair els carrers del Port d'Alcúdia, replets de nins i nines, que no es van voler perdre cap detall de tot el seguici que acompanyava ses Majestats en la visita que feien al seu municipi. Després, des del Port d'Alcúdia, els Reis d'Orient es desplaçaren fins a Alcúdia, on els nins i nines els esperaven amb una gran il·lusió. Segurament, anit molts nins i nies de Mallorca no han pogut dormir per la il·lusió i els nervis de la visita rebuda.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris