algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Llonja obre de nou per acollir l'entrega de premis Art Jove 07

El president Antich presencià l'entrega dels vin-i-trets guardonats

L'edifici gòtic de la Llonja obrí les portes després de nou mesos a l'espera de la seva rehabilitació per acollir la cloenda i l'entrega oficial dels premis Art Jove 2007. A l'acte, hi assistiren diverses autoritats entre les quals destacà el president del Govern Balear, Francesc Antich, que dirigí unes paraules als assistents. Antich lloà la gestió compartida del certamen d'enguany, entre el Govern i els consells insulars. Un total de vint i tres foren els premiats que reberen el seu respectiu guardó en les diferents categories. Pel que fa a la dotació econòmica, aquesta ha variat segons el premi. El concurs ha repartit entre els guanyadors d'enguany al voltant de 34.500 euros en metàl·lic.

Els guanyadors d'enguany han estat: Sara Tur i Albert Piña, segon i primer premi del certamen d'Arts Visuals; Aitziber Echaburu i Tomeu Coll, premis a la millor fotografia i col·lecció de Fotografia CooperArt, respectivament; el grup Dead Men Alive i els Romeo i Julieta, segon i primer premi del certamen de Música jove contemporània.

A la categoria de Disseny d'interiors Daniel Vicente i Aleyda Andreo han estat els segons premis i Maria del Carmen Gosalvez ha rebut el primer guardó; David Tur i Alexandre Thomàs i David Tura, segons premis de Disseny gràfic; Maria Magdalena Ripoll, Laura Martin i Laura Bergas, menció especial, premi jove i primer premi del concurs de Disseny de moda; Joan Català i Catalina Sureda, premi jove i primer premi de Disseny de producte.

Pel que fa a la literatura, Jaume Cristòfol i Edgar Alemany han guanyat el segon i primer premi de Literatura en la modalitat de poesia en català; Guido Bartolomé i Emilio Sánchez, el premi jove i primer premi de Literatura en la modalitat de poesia en castellà i el certamen de Curtmetratges l'ha guanyat Anna Solanas i Marc Ribas, amb un primer premi exaequo juntament amb Alejandro Marzoa i el premi al millor curtmetratge ha fou per Juan Antonio Ortega i Roberto Lázaro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris