algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Javier Matesanz i l'IDI porten el teatre en el si del món empresarial

La Setmana europea de la qualitat aporta una innovadora proposta

Dins l'anual Setmana europea de la qualitat, l'IDI s'ha posat enguany un nou repte. Amb la seva voluntat innovadora i fent així honor al seu nom, s'ha proposat acostar el món empresarial al teatre. Vuit empreses, guardonades amb el distintiu d'excel·lència empreserial, mostraran la seva tasca als congressistes i ho faran no amb les rutinàries i avorrides presentacions, sinó a través de petites obres que ells mateixos, i amb l'ajuda del director de teatre Javier Matesanz, han creat per a l'ocasió.

La UIB, l'institut Antoni Maura, l'Associació de joves empresaris, Intress o Roldan, entre d'altres, han abandonat per unes hores el tràfec del dia a dia a l'oficina i s'han posat a preparar i assajar el seu particular esquetx teatral. «Les empreses han d'explicar la seva gestió, però ho han de fer de manera original», comenta Lina Torres, coordinadora del projecte.

Per Matesanz, l'experiència és molt positiva: «Jo m'ho estic passant molt bé i els 'actors' també». «Una experiència com aquesta és com fer classe als infants ja que, com és gent que no ha fet mai teatre, són molt receptius quan els dónes els consells més bàsics».

El text de cada fragment ha estat creat pels mateixos treballadors, però ha estat la mà de Matesanz qui els ha dotat d'una estructura teatral. El treball entre totes les parts ha estat molt satisfactori i són molts els que asseguren que aquesta és una tècnica infal·lible contra l'estrès. «El teatre hauria d'estar a tots els àmbits empresarials», reconeix la coordinadora. Els resultats d'aquesta innovadora proposta es podran veure durant les jornades que l'IDI (Institut d'Innovació Empreserial) i la Conselleria de Comerç i Indústria han organitzat per avui i demà a Inca i a Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris