nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Inici de la temporada dels betlems

L'associació de veïns Es Raval de Santa Catalina celebrà ahir el dia de la seva patrona

L'Associació de betlemistes Francesc Rosselló de Balears donà ahir el sus a la seva particular temporada nadalenca. Amb la inauguració del betlem del mercat de Santa Catalina, ahir al matí, comença a destapar-se, doncs, la feina que, durant tot l'any, més de 80 voluntaris realitzen acuradament sense cap altre afany que el d'omplir de betlems les festes nadalenques de Mallorca. Al de Santa Catalina, el seguiran altres pessebres creats i muntats per la mateixa associació.

Cati Victory, portaveu de l'associació, explicà que enguany «ens hem basat en un paisatge mallorquí, típic de la serra de Tramuntana», fet amb l'esforç dels socis que «cada nit, quan pleguen de fer feina, vénen aquí a muntar el betlem».

La tinent de batle Cristina Cerdó i la regidora de Sanitat, Begoña Sánchez, foren les encarregades de tallar la cinta inaugural. Minuts abans, acompanyades d'altres autoritats com Miquel Nadal, Nanda Ramon i Catalina Cierer, visitaren el mercat i la mostra de treballs artesenals que diverses entitats del barri havien preparat per a l'ocasió. Aquests actes foren organitzats per l'Associació de veïns Es Raval de Santa Catalina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris