muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

La Cope entrega els seus premis amb un record a Magdalena Soler

Un sopar a Son Termens serví per homenatjar els sis guardonats

Cope Mallorca féu entrega anit dels seus guardons anuals amb un record molt emotiu per a Magdalena Soler, la redactora en cap de Diari de Balears que morí ahir dematí en accident de trànsit. El seu director, Xavier Bonet, transmeté el condol de l'emissora a la Redacció del periòdic, que va ser seguit per un fort aplaudiment. El president nacional, Alfonso Coronel de Palma, recordà que la llibertat d'expressió la fan periodistes com Magdalena Soler, que amb el seu treball garanteixen la pluralitat informativa. Les primeres paraules del president Antich també varen ser per a la redactora en cap.

La cerimònia d'entrega dels premis Populars 2007 se celebrà anit amb la presència d'uns 400 convidats. Reberen les distincions Llorenç Serra Ferrer, l'empresa Camper, la Fundació Natura Parc, la discogràfica Ona Digital i els donats de Gràcia i Monti-sion.Amb el president Antich, també hi eren presents Francina Armengol i Xico Tarrés, presients del Consell de Mallorca i d'Eivissa respectivament; i la batlessa de Palma, Aina Calvo, entre d'altres autoritats.

Segons Xavier Bonet, aquests sis premiats «són gent molt nostra i per això han fet Mallorca i l'han exportada arreu del món».
En el cas de Serra Ferrer, entrenador de l'AEK d'Atenes i que viatjà especialment a Mallorca per recollir el premi, Bonet n'afirmà que «ha estat el nostre entrenador que més hem exportat al món». També de l'empresa Camper, que fou representada pel seu propietari Llorenç Fluixà, Bonet en destacà que «és una empresa que ha trencat totes les fronteres».Els assistents (donats) dels santuaris de Gràcia, a Llucmajor, i de Monti-sion, a Porreres, Sebastià Amengual i Francesca Miralles Joan Mestre i Isabel Roig, respectivament són, segons Bonet, «personatges que sovint poden semblar anònims, però gaudeixen de gran popularitat». Quant a la Fundació Natura Parc, el president de la Cope lloà «la seva gran tasca per recuperar les races autòctones», mentre que, d'Ona Digital, en destacà «els 25 anys en uns estudis d'avantguarda per on han passat bona part dels músics de Mallorca».

Durant el sopar, es projectà un vídeo de cada un dels premiats i finalment se'ls féu entrega del guardó, un disseny exclusiu, en forma de «P» de Popular, de l'artista Nicolàs Joyero. Els premis, que arribaven ahir a la seva vint-i-vuitena edició, inclogueren un parlament de Xavier Bonet i també del president estatal de la Cadena Cope, Alfonso Coronel de Palma, i del president del Govern, Francesc Antich.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris