muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Palma es perfila com un dels escenaris per acollir Bruce Springsteen el 2008

El concert del gegant del rock, encara sense tancar, seria a mitjan juliol a l'ONO Estadi

61342

El Boss inicia demà al Palau d'Esport de Madrid la seva gira a l'Estat amb el Magic Tour.

Quan només falta un dia perquè Bruce Springsteen iniciï la seva gira per l'Estat espanyol (Madrid i Barakaldo els dies 25 i 26), el Boss ja té mig tancada el seu periple pels escenaris amb vista a l'any que ve. Palma es perfila com una de les ciutats candidates a acollir un dels concerts del cantant nord-americà el proper juliol. Rubio Produccions ja ha iniciat converses amb les representants del Boss per concretar el concert i fixar una data, malgrat que encara no s'ha tancat res. «La negociació ha passat per diferents estats, en principi semblava que la contractació d'Springsteen seria bastant improbable, però després de parlar amb els seus representants pareix més factible», assegurà ahir Antoni Rubio.

Tot apunta que la data del concert seria a mitjan mes de juliol, quan Bruce actua a la resta de l'Estat espanyol. Així mateix, algunes fonts apunten també que es podria avançar al maig o al juny. El que si és segur és l'indret on realitzaria el concert, a l'ONO Estadi, que amb una capatitat de 23.000 espectadors asseguts esdevindria el millor escenari per realitzar un concert d'aquestes característiques a l'Illa. A més de Rubio Produccions, el concert gaudirà del suport de les institucions públiques com la Conselleria de Turisme, que dirigeix Francesc Buils, entre d'altres. En aquest cas no seria estrany que la Conselleria de Buils s'adreçàs al Boss perquè sigui una de les figures que representi les Balears en les fires turístiques.

Tot i que encara no està del tot tancat, Rubio Produccions ha realitzat el pagament d'una reserva per sol·licitar el concert i preveuen que aquest mateix cap de setmana continuïn les negociacions amb els representants d'Springsteen per tal d'arribar a un acord imminent. Serà el mes de març quan el cantant nord-americà i l'E-Street Band iniciaran la nova gira internacional als Estats Units. A Europa arribà el 22 de maig a l'estadi de Dublin i podria iniciar la seva gira espanyola a partir del juny o juliol. En principi vuit ciutats de l'Estat són les candidates a acollir el periple espanyol del rocker. Ara bé, després de les declaracions del Boss que «ja ens hem fet grans», el més probable és que aquesta xifra es redueixi a dues o tres ciutats espanyoles. Alguns mitjans confimaren la setmana passada que el proper 19 de juliol del 2008 el Camp Nou de Barcelona serà qui posarà el colofó final del tour del seu recent treball discogràfic Magic. La intenció és que el mestre del rock passi abans per l'Illa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris