algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Els titelles de «Lúnia» duen el seu món imaginari al Teatre Municipal

Un espectacle que neix amb l'objectiu de divertir i d'ensenyar

Basat en el llibre Lúnia, de Marta Barceló, neix l'obra de teatre que, amb el mateix nom, dirigeix Biel Jordà. El Teatre Municipal de Palma acull des d'avui i fins al proper dia 26 de novembre, Lúnia, una obra adreçada al públic familiar i infantil, concretament a nins i nines a partir de 8 anys. «Lúnia és un muntatge per entretenir i ensenyar. A més de la part divertida, l'obra conté una important vessant pedagògica», assenyalà en la presentació d'ahir la directora de Política Lingüística de l'Ajuntament, Marta Prunés.

Els actors i manipuladors dels titelles, Marta Barceló, Pere Mas i Santi Celaya, presenten per mitjà dels seus personatges «un espectacle que, amb el llenguatge dels titelles, pretén recrear el món poètic i imaginari endinsant el públic en l'univers Lúnia, on tot és possible», assenyalà l'autora i actriu, Marta Barceló. L'obra presenta, a partir de la trobada d'en Joan i una nina que parla amb els ulls, un poble màgic creat per nins i nines que reivindiquen el seu dret d'imaginar. «Una de les particularitats de l'espectacle és que tant la música com el vestuari o l'escenografia han estat composts i dissenyats específicament per a la producció» remarcà.

Aquesta creació, que ja ha pujat als escenaris de sa Pobla, Manacor i Vilafranca, arriba a Palma amb l'objectiu de potenciar la imaginació dels espectadors i d'esdevenir una eina didàctica per als infants. «A part de la possibilitat de llegir el llibre en el qual es basa l'obra, proposam una guia didàctica amb activitats educatives sobre l'espectacle», afegí Barceló. Així, el caire educatiu de Lúnia és un dels aspectes destacables de la peça que, «a part d'entretenir, té una marcada vessant educativa», afegí Prunés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris