nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Un sol acte servirà per lliurar els premis Mallorca i Teatre Principal

El dissabte 24 a la tarda se sabran els guanyadors dels dos guardons

Els premis Mallorca de Creació Literària 2007 compartiran el proper dissabte 24 de novembre l'acte de lliurament amb el del premi Teatre Principal de Texts Dramàtics 2006. Així ho expressaren la consellera insular de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, i el director del Teatre Principal, Joan Arrom, que juntament amb la directora insular de Política Lingüística, Rosa Barceló, presentaren l'acte conjunt de lliurament dels premis.

Barceló avançà que en la tercera edició dels premis Mallorca, que se celebra enguany, s'han presentat un total de 63 obres, de les quals 26 són de narrativa i 37 de poesia. Aquests premis tenen una dotació de 70.000 i 10.000 euros respectivament. El jurat del premi de narrativa està integrat per l'escriptor Joan Francesc Mira, el filòleg Joan Mas i Vives, la periodista Isabel-Clara Simó, l'escriptora Antònia Vicens i el periodista Vicenç Villatoro. Pel que fa al jurat del premi de poesia, el formen els poetes Rafel Bordoy, José Carlos Llop, Manel Marí, Marta Pessarrodona i Gabriel de la S.T. Sampol.

Per altra banda, el premi Teatre Principal de Texts Dramàtics té una dotació de 6.000 euros, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció de la Fundació de l'entitat. En aquesta edició s'han presentat un total de 17 obres, sis més que en la passada convocatòria. El jurat del premi de texts dramàtics està integrat per la doctora en filologia hispànica Patricia Trapero, l'actriu Francesca Bover, el gestor cultural Bartomeu Amengual i el director teatral Pere L. Caminals.

A l'acte de lliurament que se celebrarà el dissabte a partir de les vuit de la tarda, la companyia Corcada Teatre representarà l'espectacle Pèl al pit, feta a partir de texts de Blai Bonet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris