nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Son Sant Joan s'ha convertit durant el cap de setmana en un punt de trobada per a milers d'enamorats

N.M. Palma.

Milers de parelles han trobat solucions aquest cap de setmana al recinte firal de l'Aeroport de Son San Joan. La Fira Nupcial 2007 era plena d'enamorats que, entre els més de 80 expositors, cercaven la perfecció pel seu dia més especial. Els vestits, el restaurant, les sabates, les invitacions, els pastissos, els regals, les flors, les fotografies... no hi havia detall que s'escapàs en aquesta fira, que arribava enguany a la seva catorzena edició i que ha fet una valoració molt positiva de la present.

Entre tot, però, un dels negocis creixents en aquest món són les empreses organitzadores d'events capaces d'organitzar una boda de cap a peus i evitar així el maldecap que suposa pels nuvis la coordinació entre tants d'elements. Ara bé, el problema, vista la gran quantitat de negocis d'aquest tipus presents a la fira, resta ara en escollir el millor d'ells i no equivocar-se en l'elecció.

Més de 10.000 persones s'han desplaçat fins a la Fira Nupcial que, per primer pic, s'ha celebrat a l'aeroport de Palma. Ara només falta, com diu la dita, que triomfi l'amor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris