algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Desset obres de Crespí i Alemany formen l'exposició 'Instru-ments'

La capella de la Misericòrdia acull la mostra que s'inaugura avui

A partir d'avui i fins el proper dia 8 de desembre, el Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca i l'artista de Santa Margalida, Guillem Crespí i Alemany, presenten l'exposició titulada Instru-ments, on es poden veure un total de desset obres recents del pintor mallorquí. El conseller insular de Cultura, Maties Garcies, durant la presentació d'ahir, definí l'artista margalidà com «un pintor força consolidat i amb una gran projecció, que ha exposat a Mallorca i també a diferents països com Portugal, Itàlia o França». «Degut al seu reconeixement i qualitat, des del Consell hem cregut necessari donar-li un espai a la capella de la Misericòrdia» afegí. Crespí i Alemany també rebé qualificatius per part del crític d'art i comissari de l'obra, Xisco Barceló, qui parlà «d'un artista en constant evolució, que domina tot allò que fa i que ha aconseguit amb aquesta sèrie d'obres, que la pintura soni a música»

L'exposició, que uneix el món de la música i de la plàstica, compta, entre els quadres, amb una escultura en ferro d'un instrument de corda. Pel que fa a la tècnica, «és bàsicament acrílic i tinta, malgrat que moltes vegades faig jo mateix els colors i utilitzo també resines sintètiques o pasta de paper» assenyalà l'artista. «Amb Instru-ments he volgut reinterpretar, des d'una mirada personal, diferents instruments musicals i fer partícep l'observador de la flexibilitat, la pesadesa o la transparència que sovint inspiren aquests elements» afegí.

A més de l'exposició, el Departament de Cultura i Patrimoni ha editat un catàleg, prologat per Xisco Barceló, amb les peces que integren aquesta obra. La capella de la Misericòrdia tanca, amb aquesta exposició que s'inaugura avui a les 19.30 hores, el seu cicle de mostres dutes a terme al llarg del 2007.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris