nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Òpera bufa per a totes les edats

El Conservatori de Palma acollí ahir una adaptació infantil d'«El Barber de Sevilla» de Rossini

R.C. Palma.

El cant, la música i la paraula es combinaren a la perfecció ahir al Conservatori de Palma. La companyia Euroclàssic transportà el públic infantil a un món nou del qual el comte Almaiva i la seva promesa viuen diferents cabòries marcades també per un to de comèdia. L'òpera bufa El barber de Sevilla, de Gioachino Rossini, ha estat adaptada, reduïda i traduïda al català per a l'ocasió, una aposta per acostar aquest art als més joves. Cinc personatges doblats per deu actors i músics són els protagonistes d'aquesta representació, que ha estat dirigida per Francesc Blanco i Maria Victòria Cortès.

Aquesta no és la primera vegada que la companyia Euroclàssic du als escenaris un clàssic d'aquestes característiques. L'any passat adaptaren La flauta màgica de Mozart, que els reportà molt bons resultats. L'objectiu principal és, però, acostar aquest tipus d'espectacles a un públic jove i familiar.

La companyia ahir féu doblet, ja que les dues reprentacions al Conservatori de Palma no foren les úniques. En acabar, músics i artistes arreplegaren tota l'escenografia fins al Teatre de Lloseta, on actuaren el capvespre.

A més, amb vista al mes que ve, El barber de Sevilla serà representat al Teatre Xesc Forteza de Palma. Així mateix, els responsables d'Euroclàssics esperen que no sigui l'única funció, ja que preveuen donar a conèixer l'òpera i l'obra de Rossini arreu dels centres educatius i teatres de les Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris