nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Solució interactiva per a qualsevol casament

Bodaclick és un portal que ajuda els noviis a aconseguir un enllaç personalitzat

Aquesta és l'època de les desfilades de vestits de novii i de novia, de les fires dedicades a aquesta fita tan desitjada per moltes parelles. El casament és per a moltes parelles una de les dates més importants de la seva vida, però la seva organització es converteix en un gran maldecap. Al fet d'unir en matrimoni dues persones s'hi afegeixen les flors, el banquet, el lloguer del restaurant o la finca, les fotografies, el vídeo, el vestuari o el viatge de noces, entre altres temes. El poc temps lliure de què habitualment disposen els futurs cònjuges s'uneix a la necessitat d'ajuda a l'hora de planificar el casament.

En l'actualitat, a Mallorca hi ha agències que es dediquen a la preparació completa de l'esdeveniment. Per la seva banda, alguns restaurants o finques organitzen bona part de l'enllaç. Tot i l'àmplia oferta en el sector, una eina innovadora és la dels intermediaris interactius, aquells que posen en contacte, per mitjà de la web, els noviis amb les empreses que els ofereixen el que ells demanen. Un exemple de la unió de casament, necessitats i internet és Bodaclik, un portal que ofereix als noviis i als convidats tot el que han de menester per al seu casament. L'empresa té una delegació a les Balears que entra en contacte amb els anunciants i permet als usuaris disposar de tota la informació necessària, contínuament actualitzada, per preparar l'enllaç, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. El portal incorpora set mòduls principals que inclouen tres canals de continguts: la boda, moda i bellesa i el viatge de noces. Per la seva banda, la secció Organitza el teu casament recull totes les dades indispensables per planificar l'enllaç, com locals, empreses de càtering o transports. L'àrea personal ofereix a les parelles eines pràctiques per a la preparació del casament, com un pressupostador, llista de convidats, organitzador de taules, agenda personal o àlbum de fotografies, entre altres.

El portal aposta per una renovació, que s'ha fet efectiva aquests dies i que trenca una llança a favor de la interactivitat entre les parelles. Per aquest motiu el portal ha creat un nou espai anomenat Comunitat, on ofereix als noviis la possibilitat de compartir les seves experiències per mitjà de fòrums, blogs, un taulell d'anuncis, un consultori i la possibilitat d'incloure a la pàgina els vídeos de la boda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris