lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Jaume Pons porta el seu cicló poètic fins a les nits dels Octubre

La programació lúdica es convertí en espai de debat, festa i reflexió

S.B. València.
Els premis Octubre no viuen tan sols de conferències. Van molt més enllà de tot això i divendres a la nit varen tenir una prova palpable amb nom i llinatges mallorquins, Jaume Pons, un veritable cicló poètic que va convertir Ca Revolta, al carrer de Santa Teresa, en el Ca Revolta dels vells temps.

Les seves armes foren la paraula, la soltesa i uns versos com a punys que no deixaren ningú indiferent. Pons va participar així en el tradicional recital poètic que cada any organitza l'associació d'escriptors en llengua catalana i va estar acompanyat per Manel Alonso, Isabel Robles i Mercè Viana.

Aquest fou el darrer acte que tancà les nits dels Octubre, on la programació convencional dimecres va incloure un concert de Xavier Ribalta, un recital concert de poesia alemanya i catalana dijous i un concert de Soul Atac, un dels nous grups de moda en la música en català al País Valencià que divendres va dur la seva proposta fins a l'edifici d'El Siglo. Tot això era la programació oficial, però la programació paral·lela dels Octubre, allà on es varen viure debats ben interessants i reflexions profundes sobre el sentit i après aquests dies, foren els bars de València, el restaurant el Forcat o les habitacions de l'Expo Hotel.

I per descomptat la llibreria Tres i Quatre, incorporada a l'edifici dels Octubre, i que subministrà de plaer, coneixement i entreteniment tots els que un any més han viscut la màgia de la gran universitat en llengua catalana de la tardor. Enguany, a més a més, amb llibres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris