algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

«Laberint de passions» presenta una segona temporada amb cares conegudes i personatges nous

La sèrie de ficció d'IB3, Laberint de passions, començà l'emissió de la segona temporada per setembre. Ahir es presentaren els nous capítols amb motiu del termini de l'enregistrament d'aquesta etapa. Traïcions i secrets es mantenen com a components de la sèrie, produïda per Nova televisió i per Boca a boca, que s'emet de dilluns a divendres a IB3.

Un dels directors, Humberto Miró, parlà d'una segona temporada «més melodramàtica, amb una recerca interior dels personatges» on la qualitat de l'equip artístic i tècnic «ha estat fonamental», afegí. Pablo Guerrero, director de la sèrie, parlà també de «la recerca de la veracitat. Intentam que les trames siguin tan reals com resulti possible perquè enganxin».

La segona temporada la componen cent seixanta un capítols protagonitzats per actors i actrius illencs que encarnen personatges com Martí, Adrià, Eva i Núria Cabot, la família Borràs o Helena, la marquesa de Luján, entre d'altres. Per la seva banda, Miquel, Malena, Ferran, Àlex i Marga són els noms dels personatges nous de la temporada.

L'èxit de la sèrie no està tan sols en l'audiència. Laberint de passions ha potenciat el panorama cultural de les Illes. «El fet de donar a conèixer actors d'aquí fa que el públic vagi més al teatre a veure les seves obres. Les telesèries provoquen un efecte dòmino en benefici de la cultura» sentencià Xavier Borrell, director i realitzador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris