nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Llibres i més llibres a cost zero

La III Fireta de Llibres i Revistes estarà oberta fins divendres a S'Estel

S'hi pot trobar de tot. Des d'una història d'Alcúdia datada de 1928 fins a llibres escolars de la dècada dels 70. Enciclopèdies Larousse de quan anàvem a escola i col·leccionables del programa de TV3 Curar-se amb salut. La qüestió és cercar, remenar, trobar i, el millor de tot, agafar-ho i marxar. La III Fireta de Llibres i Revistes, organitzada pel Centre d'Informació Jove de Palma és això: un aparador de més de 8.000 llibres usats i a disposició dels usuaris de manera gratuïta i oberta a tots els joves d'entre 14 i 35 anys.

La mostra, que obrí ahir horabaixa, registrà ja una bona participació. Situada al pati del centre esportiu S'Estel (amb entrada pel carrer de la Ferreria, número 11), la fira té un objectiu triple: «fomentar la lectura entre els joves, donar-los a conèixer el Centre d'Informació Jove i propiciar el reciclatge dels llibres», explica Mar Díaz, una de les coordinadores de l'esdeveniment. El fons de la fireta són donacions de biblioteques, centres culturals, de la Universitat i també de particulars.

L'única limitació que s'estableix des del Centre és que cada visitant només pot agafar deu llibres per dia. Ahir horabaixa, alguns joves ja se n'anaven amb les arques ben plenes: novel·les, guies de viatge o contes infantils són els més sol·licitats. La estarà romandrà oberta avui i demà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00. Una bona oportunitat per omplir la biblioteca personal sense buidar-se gaire les butxaques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris