muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Potato i grups de Manacor sonaran en els deu anys de Renou Col·lectiu

El mític grup basc de reggae culmina la seva carrera amb una gira

Deu anys a l'espatla i més de trenta concerts organitzats fan de Renou Col·lectiu una de les entitas més dinàmiques i dinamitzadores de Manacor i la comarca. Per això, per celebrar el deu anys de «renou», han preparat un concert que amb la col·laboració del departament de Joventut de l'Ajuntament de Manacor pugui donar veu als grups, solistes, o qualsevol tipus d'expressió musical de la ciutat del Llevant.Amb aquesta iniciativa i aprofitant el desè aniversari es vol «incentivar i descobrir l'actual activitat i producció musical de la nostra ciutat, per això volem saber què es cou en els racons musicals del municipi», expliquen.

Isabel Febrer, regidora de Joventut assenyalà que «volem que els grups locals tenguin l'oportunitat de donar-se a conèixer abans de l'actuació d'aquest grup del País Basc. Des d'aquí feim una crida als grups de Manacor que s'inscriguin abans del proper dia 22 d'octubre en el Centre d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Manacor». El concert serà el pròxim dia 10 de novembre a la plaça del Palau i girarà entorn dels deu anys de l'associació Renou Col·lectiu, un grup que compta en l'actualitat amb més o manco cent socis que col·laboren i ajuden en les tasques organitzatives dels espectacles. Durant el concert s'oferirà un vídeo de la tasca realitzada per aquests joves manacorins al llarg d'aquests deu anys.

Des del col·lectiu assenyalen que el darrer concert fet a Manacor fa unes setmanes de Muchachito Bombo Infierno, unes 1.800 persones acudiren al pati de na Camel·la a gaudir dels ritmes d'aquest grup.Ara el grup convidat són els mítics Potato que iniciaren la seva trajectòria en els anys vuitanta i que ara fan la seva gira de comiat presentant la seva història recollida en el llibre Potato Reggae banda: Utopía de una Euskadi tropical.

A la música d'Euskal Herria s'hi afegirà el so i la música dels grups de Manacor i de la comarca, en un concert gratuït que potser compti amb algunes sorpreses com la rifa d'algun objecte de valor signat per alguns músics de renom, però caldrà acudir a la plaça del Palau el 10 de novembre per treure'n el net.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris