muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Els llibres i tebeos vells omplen les seves pàgines de solidaritat a Manacor

El Claustre acollí la Fireta, en què es recaptaren fons per a l'ONG local l'Altra Senalla

69792

Hi ahvia un espai solidari destinat a l'ONG manacorina L'altra Senalla.

A preu d'amic. Així sortiren a la venda ahir centenars de llibres i tebeos vells a la tradicional Fireta que va tenir lloc ahir al llarg del dematí al Claustre de Manacor. Un esdeveniment que també tingué el seu caire solidari, ja que es desenvoluparen en aquest marc una sèrie d'activitats per recaptar fons a benefici l'ONG local L'altra Senalla. Així s'arriba a la 16a Fireta de llibres i tebeos vells, la quarta que es fa a Manacor, organitzada pel Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Manacor amb el suport de l'Associació d'amics i víctimes del còmic.

Els amants de la lectura i especialment del còmic ho tingueren bastant difícil, atesa la gran diversitat d'exemplars que s'hi exposaven. S'habilitaren un total de 80 metres lineals d'expositors amb una 30 de firaires acreditats que feien les delícies dels visitants. Era una bona oportunitat per endur-se una joia literària i alhora deixar anar una mica l'esperit solidari, que mai està de més.

Aquest vessant solidari a benefici de L'altra Senalla, que enguany celebra el desè aniversari, consistia en una entrada voluntàriad'un euro i a canvi es rebia un punt de llibre editat per a l'ocasió. Així mateix s'instal·là un cafè solidari i el dibuixant Harold Jimenez realitzà, durant tres hores, caricatures solidàries a un preu simbòlic.

D'altra banda, al llarg del matí hi hagué contacontes interactiu a càrrec de Guillem Sansó, taller de manga i música en directe de la mà de l'Escola de Música.

Els objectius de la convocatòria són clars: la promoció de la lectura i el foment de l'hàbit entre petits i grans. També està el d'establir un punt de connexió entre associacions culturals i ONG socials, a més d'un canal comercial entre llibres i ciutadans. La 16a edició fou un èxit en el qual es compartí el plaer de la lectura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris