nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

La moda jove mallorquina és la convidada a la passarel·la de Múrcia

Laura Martín, de 22 anys, mostra els seus dissenys a la Península

L. ACEDO. Palma.
Laura Martín és la guanyadora del premi de millor dissenyador menor de 23 anys del concurs Art Jove 2007. Això li ha permès acudir com a convidada a la passarel·la de Múrcia, on avui horabaixa presentarà els seus dissenys. La jove promesa de la moda anirà com a artista convidada a l'Auditòrium Víctor Villegas de la capital murciana, on tindrà lloc un concurs de moda «d'elevat nivell», comenta la dissenyadora, que ja ha pogut veure els models d'altres participants.

La mallorquina, que acaba de realitzar el projecte final de carrera a l'Escola de Disseny de les Illes Balears, porta a Múrcia la col·lecció que la va fer guanyadora de l'Art Fresc d'enguany. És un conjunt de sis outfits inspirats en les dues cares del conte infantil La caputxeta vermella. «Una vessant inocent i una altra de molt més sensual», esmenta la disenyadora. Amb el títol Roja infancia, Laura Martín acudeix a la pasarel·la murciana amb uns conjunts marcats d'una banda pel color vermell, el vellut manipulat, i també pel pèl de conill, el ras i la punta.

D'altra banda, Martín presenta una caputxeta vermella molt «més salvatge i lasciva» i la vesteix de color negre i beix, i amb teixits destenyits amb lleixiu que imprimeixen un elevat toc d'agressivitat al conjunt. Els botons amb forma d'ullal acaben de donar l'aspecte desitjat a una caputxeta més ferotge que mai.Laura es defineix com «una gran amant del patronatge i de la costura i li agrada, sobretot, innovar».

Les ganes de crear una moda diferent i de donar un toc personal a cadascuna de les seves peces, la duen a experimentar amb tot tipus de teixits i de formes.La jove disenyadora s'instal·la en el «difícil món de la moda», tal com ella el defineix, i ho fa amb molta ambició i moltes idees que espera poder desenvolupar. «Ara que he acabat els estudis i ja he presentat el projecte de final de carrera, m'agradaria dedicar-me al món de la moda, si pot ser al patronatge i la costura». La jove artista, que donarà a conèixer avui mateix a la Península la seva darrera col·lecció, s'enfronta a un món «on hi ha un gran nivell», afirma nerviosa i emocionada, abans de pujar la seva obra a la passarel·la.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris