lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

L'Escola de Música i Danses de Mallorca celebra el seu primer disc amb una ballada popular

L'Escola de Música i Dansa de Mallorca presentaren ahir, a la plaça del Mercat, el disc i DVD Així, fent escola. Una selecció de 23 cançons populars que tenen com a objectiu fer ballar a tothom, tal i com demostraren ahir en una ballada popular a plaça.Biel Frontera, professor de l'escola, ho diu ben clar «és un disc que, quan el sents, els peus t'hi van darrera» i en descata la seva intensitat. De fet, des de l'escola, proposen el repte de ballar-ne tres de seguides, tasca no gens fàcil i del tot esgotadora ja que les peces tenen un ritme molt viu.

Però no només això. Pas a pas i punt per punt, un DVD ensenya els mètodes per a l'aprenentatge de boleros i jotes. Una iniciativa que, segons Frontera, «és un projecte únic a nivell mundial des del punt de vista folklòric». Encara dins el DVD hi ha tot un seguit d'extres sobre la història i la feina que, des de 1975, fan a l'Escola de Música i Danses de Mallorca.

Per fer-lo hi ha dedicat intensament els dos darrers anys. Ahir, durant la ballada a Ciutat, es pogueren adquirir els primers exemplars al preu de 20 euros. Tot i això, el disc és també fàcil de trobar a les botigues a partir d'ara.Entre els 23 temes del disc n'hi ha dos que són inèdits i , tots ells, compten amb uns arranjaments propis de l'escola que li donen un estil molt peculiar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris