lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Motos amb una gran història

La VI Volta per Mallorca en motos històriques acabà dissabte amb una ruta fins a sa Cabaneta


El món de les motos disposa d'una gran quantitat de seguidors que viuen la vida pensant en aquest viatge sobre la seva màquina, la seva aliada, la seva companya d'aventures, en el qual poden devorar quilòmetres, conèixer nous paratges i, sobretot, trobar el sentit d'un mateix viatjant, en aquest afany de superació que suposa qualsevol viatge amb una destinació i un objectiu.

Però les motos tenen història i veient models antics un se sorprèn dels avenços de les actuals motos: ràpides, aerodinàmiques i amb multitud d'avenços tecnològics. Tanmateix, no s'han d'oblidar els vells models i les fites que van suposar en el seu moment. Aquest cap de setmana ha tingut lloc la VI Volta a Mallorca amb motos històriques, amb un màxim de quaranta motos fabricades fins el 1940.

El trajecte es va iniciar a Pòrtol i va recórrer la serra de la Tramuntana per finalitzar a Can Picafort. Durant la tornada, els motoristes van visitar Sóller, el gorg Blau, sa Calobra, Escorca, Alcúdia i la platja de Muro. L'etapa de dissabte de la Volta a Mallorca per a Motos Hitòriques va tancar la sisena edició d'aquest esdeveniment i va recórrer el port de Pollença, Campanet, Moscari, Selva, Caimari i va finalitzar a sa Cabaneta. A la volta es pogueren veure un bon caramull de motos antigues que, tot i no arribar a les velocitats puntes de les grans cilindrades actuals, demostraren que màquina i home, junts a la carretera, poden fer encara molta feina junts. Aquí la qüestió no era guanyar cap cursa ni tampoc arribar el primer. Amb bon humor i companyonia, la sisena volta a Mallorca per Motos Històriques fou tot un èxit .

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris