algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

L'Acadèmia de la Cuina presenta en públic el seu dietari de receptes

Un tast de productes dolços tancà la celebració

El claustre del Convent de Santa Margalida va acollir ahir la presentació del quart volum de l'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca, en el qual Gabriel Morell i el desaparegut acadèmic Pep Lluís Vidal apleguen les cròniques dels dinars que els socis d'aquesta associació han duit a terme des del mes de setembre del 2001 fins a l'estiu del 2006.

A més d'aquestes cròniques, queden recollides en el volum les receptes de cada plat que s'ha consumit en aquestes «bauxes», el sentit de les quals és tractar de recuperar receptes antigues i al mateix temps gaudir dels diferents vins de la terra. No es pot oblidar el vessant «cultural» d'aquests dinars, que tenen lloc en finques, possessions o restaurants amb molta història. Després de la presentació del llibre, a la qual assistiren acadèmics i coneguts, hi hagué un bon tast de dolços.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris