muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

George Sand i Fréderich Chopin ja tenen la seva versió mallorquina

Un càsting obert establí els vuit personatges de l'obra de teatre

George Sand i Fréderich Chopin ja tenen protagonistes. Catalina Munar i Salvador Oliva seran els actors encarregats d'encarnar en el teatre aquests dos personatges a l'obra Un hivern a Mallorca, que, sota la direcció del català Ricard Reguant, s'estrenarà al Teatre Principal de Palma el proper 16 d'octubre.

També hi seran altres actors mallorquins, com Joan Carles Bestard, Maria Rotger, Apol·lònia Serra, David Navarro, Jaume Fuster i Sabrina Olmo. Segons el director, «hem aconseguit un equilibri del 50 per cent entre els actors professionals i els amateurs». Per escollir aquests vuit personatges, el passat mes de maig es va fer un càsting a la Misericòrdia al qual acudí un centenar de persones.

Ricard Reguant comentà que actualment «s'està treballant en els decorats de l'obra» i que ell, que resideix a Barcelona, viatja sovint a Palma per «fer les lectures de l'obra amb els actors». Així mateix, Reguant també confirmà que serà a partir del 20 de setembre quan començaran els assajos de l'obra, una de les primeres que es faran al Teatre Principal després de la seva reobertura el passat mes de març. D'entre l'equip tècnic de l'obra, cal destacar que el vestuari ha anat a càrrec de Bernat Pujol i que els decorats són obra d'Emilio Nadal.

Un hivern de Mallorca és una adaptació al teatre de Gabriel Cerdà (pseudònim) de la popular novel·la que, amb el mateix títol, publicà l'escriptora George Sand en motiu de la seva estada a Mallorca, més concretament a Valldemosa, l'hivern de 1838. L'actiu protagonista, Catalina Munar, assimilarà el paper de George Sand, l'escriptora francesa, rebel i excèntrica, que passà un dels pitjors hiverns de la seva vida a Mallorca. Munar es va graduar al Col·legi de Teatre de Barcelona el 2002. Dels seus treballs, la podem recordar en el personatge d'Anna a la telenovel·la Laberint de Passions, d'IB3. Actualment, treballa en la producció matinal dels Informatius de la televisió autonòmica.

Per la seva part, Salvador Oliva, que interpreta el paper del prestigiós músic francès Fréderich Chopin, ha realitzat diferents cursos de teatre amb prestigiosos professionals. Entre els seus darrers treballs detaca sobretot la participació en l'obra de teatre Clarobscur, dirigida pel col·laborador de Diari de Balears Javier Matesanz.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris