nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

La Clota i Tic Teatre representen les Balears a la Fira de Tàrrega

La cita amb les arts escèniques serà a partir del 6 de setembre

La companyia menorquina La Clota i la mallorquina Tic Teatre seran enguany les úniques representants de les Balears a la Fira de carrer de Tàrrega després que el nou director de la cita, Jordi Colominas i el seu equip hagin introduït alguns canvis en l'estructura, que han suposat la supressió de l'Espai Illes Balears, creat el 2000 i pel qual han passat gran part de les companyies illenques.

La XXVII edició de la fira tindrà lloc enguany entre el 6 i el 9 de setembre i serà la companyia catalana Deambulants, especialitzada en dansa aèria, amb l'espectacle Tir, l'encarregada d'inaugurar la fira, juntament amb l'Orquestra Fereluche. Hi haurà també muntatges d'Euskadi, Andalusia, Madrid, Múrcia, Castella i Lleó i per primer cop, Canàries.

L'espectacle que presentarà La Clota, que a principis de juny també participà a la Fira de Teatre Infantil i juvenil d'Igualada, serà aquest cop Estima'm una mica (encara que segui mentida). És un musical en petit format que té com a fil conductor el cicle vital d'una història d'amor que s'articula sobre les cançons de l'espectacle, interpretades per dos solistes i un pianista. El muntatge s'inspira en el cabaret alemany i el seu contingut deu molt als textos de Bertolt Brecht. Oníric és el nom de l'espectacle que durà Tic Teatre a Tàrrega, amb idea original de Toni Oliver i la dramatúrgia de Biel Jordà. És una obra plena de màgia, enigmes i espectacularitat, per la seva naturalesa multidisciplinar. A part de les companyies, arribarà a la fira l'exposició itinerat de joguines trencades del còmic mallorquí Miquel Àngel Llonovoy, amb el títol L'estrany Museu Llonovoy. En aquesta col·lecció, que ha visitat Alcoi i Igualada, es recullen, diu ell, «restes de rastres rescatats, figures fuites del fems, trasto-poemes i joguines-collage».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris