nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

El bon temps d'ahir féu que la Rua de la Platja de Palma gaudís d'una gran participació

Com que la pluja de dijous passat va fer suspendre algunes ruetes, foren molts els que quedaren en darrer de fer bulla pels Darrers Dies. Això explica el gran nombre de públic, més de 5.000 assistents, a la Rua de la Platja de Palma d'ahir.

Carrosses, comparses i fresses individuals hi participaren. Aquesta desfilada l'organitza des de fa trenta anys l'Associació d'Hotelers d'aquesta zona turística. Hi col·laboren altres institucions com són els ajuntaments de Palma i de Llucmajor, la Conselleria de Turisme i Ibatur.

Les fresses començaren el seu itinerari a l'indret de Son Verí, a la part llucmajorera de l'Arenal, i l'acabaren a la plaça de les Meravelles, dins la part ciutadana, on foren entregats els premis.

Es calcula que més de 800 persones disfressades concursaren en les diferents categories de comparses, carrosses, cavallistes i fresses individuals. Petits i grans gaudiren d'allò més quan varen veure passar les comparses. A més, l'acte estava animat per dos actors de Tucano Entreteniment, que feien un de Groucho Marx i l'altre de presentador boig.

Encara que les fresses tenguessin un gran valor estètic, n'hi hagué ben poques que fessin paròdia o befa d'algun fet actual. Només la carrossa «El colomer està refredat», dels veïns de Son Ferriol, es feia ressò d'un tema que és notícia aquests dies. Un esbart de coloms esperava ser vacunat per un metge i un infermer a causa del grip aviar que patien. Fou precisament aquesta la guanyadora en la categoria de carrosses.

Altres guardonats foren la comparsa «Déus del desert», que representava les divinitats de l'antic Egipte; Asterix i Obelix en la categoria de cavallistes; i un infant vestit d'aranya que caminava de quatre grapes guanyà el premi a la millor fressa.

Foren molts els que triaren vestir-se d'animals per disfressar-se. Polls, escorpins, taurons, papallones... en són alguns exemples. Altres triaren vestir-se de cossiol, globus, del papa, d'agent de la Guàrdia Civil, entre d'altres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris