nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Dolç Carnaval

Mallorca viu rues i ruetes amb fantasia als carrers

80694

La Rueta de Palma gaudí d'una gran participació i, sobretot, de molta alegria.

S.C. Palma.
Com els caragols que treuen les seves banyes al sol després de la pluja, centenars de persones van sortir ahir al carrer per participar a sa Rueta de Palma. Després de la incertesa creada divendres pel temor que el mal temps impedís celebrar la tradicional festa, el sol d'ahir va dur la il·lusió i l'alegria pròpies del Carnaval.

Possiblement, el bon temps va motivar que fos una Rueta molt freqüentada. Mitja hora abans que començassin totes les atraccions i que, per tant, es donàs el sus, molts ciutadans ja es passejaven per la zona al costat dels seus fills disfressats.

El fred va ser l'únic inconvenient de l'horabaixa, encara que la calor de la festa va escalfar d'immediat l'ambient. Alguns petits amagaven la seva disfressa davall d'una abrigada jaqueta per evitar posteriors refredats.

Sa Rueta va semblar endinsar-se en el món de Disney, ja que van ser molts els al·lots que van optar per convertir-se en personatges de les pel·lícules d'aquesta productora cinematogràfica. Blancaneus, Bambi, la Ventafocs, el rei Lleó, ... van ser disfresses recurrents.

Les superproduccions de Hollywood també van servir de referent, però també es veieren floretes i animalets.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris