nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Josep Fondecaba, Amadeu Vidal i Ramon Pardina, premis Miquel Àngel Riera 2005

Els guardons literaris són instituïts per Sa Nostra

Josep Fondecaba, amb L'última singladura; Ramon Pardina Villanueva, amb l'obra La novel·la que no he escrit mai, i Amadeu Vidal Bonafont, amb 120 Dracmes, han estat els guanyadors dels premis Miquel Àngel Riera 2005 en les modalitats de narrativa, narrativa breu i poesia, respectivament.

Segons informava ahir Sa Nostra, promotora d'aquests guardons, el català de 78 anys Josep Fontdecaba Fuster ha guanyat el premi extraordinari de narrativa, dotat amb 6.000 euros i la publicació de l'obra a la col·lecció Tià de sa Real.

Quant al premi Miquel Àngel Riera de narrativa breu, dotat amb 2.000 euros i l'edició de l'obra a la col·lecció Tià de sa Real, el guanyador ha estat el també català, de 29 anys, Ramon Pardina Villanueva.

En l'apartat de poesia, dotat amb 2.000 euros i amb l'edició de l'obra a la col·lecció El Turó, el premiat ha estat el català Amadeu Vidal Bonafont, de 33 anys.

El jurat estava format en aquesta ocasió per Roser Vallès, Bernat Nadal, Pere Rosselló Bover, Bartomeu Ribes i Vicenç Villatoro.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris