lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
21°

Dívar, president de l'Audiència Nacional, s'interessa pel Baluard

El president de l'Audiència Nacional, Carlos Dívar, va visitar ahir migdia el Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma. Dívar, que es trobava a Palma en visita privada, va aprofitar la seva estada a l'Illa per recórrer Es Baluard. La directora del centre, Marie-Claire Uberquoi, es va encarregar de guiar Dívar pel museu i d'explicar-li les exposicions que en l'actualitat presenta Es Baluard.

Dívar va afirmar que aprofitant que era a Mallorca, «i gràcies que havia sentit parlar molt bé del museu», va decidir apropar-se fins a Es Baluard per verificar que allò sentit i llegit s'ajustava amb la realitat. «He quedat molt satisfet amb el recorregut», va assegurar el president de l'Audiència Nacional. «Crec que Es Baluard conjuga a la perfecció el passat amb el present, combinant les murades amb l'arquitectura de nova creació d'una forma molt encertada».

Tanmateix, Dívar no només va destacar l'edifici, sinó també, «el contingut». «Aquest espai té un continent preciós, però també un contingut de gran qualitat». Dívar també va tenir paraules d'elogi per a les vistes de Ciutat que ofereix Es Baluard: «Presenta una panoràmica de la badia de Palma espectacular».

Durant la visita, el president de l'Audiència Nacional va poder veure, a més de l'exposició permanent dels fons d'Es Baluard, les mostres Joan Miró i el món d'Ubú. Ubu aux Baléares i Amidament de Joan Coromines per Perejaume, aquesta última inaugurada divendres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris