nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
17°

Les rondalles mallorquines, a la fira per a divertiment dels petits

Aquestes narracions continuen sent interessants per als infants

X. RIUTORT. Palma.
Les rondalles són presents a la Setmana del Llibre en Català al Recinte Firal de Palma de la mà de Les tres taronges, ahir a les 12 hores i avui a la mateixa hora. El músic Joan Bibiloni presentà quatre Rondalletes i el tercer CD de la col·lecció Això era i no era, rondalles per a infants, un disc amb rondalles musicades sota la seva direcció.

Aquesta edició compta amb el patrocini del Consell de Mallorca, del Govern i de la Fundació Pública Antoni Maria Alcover. Magdalena Gelabert, de la mateixa fundació, va recordar la feina de mossèn Alcover, ja que sense ell no tendríem moltes d'aquestes narracions.

A continuació presentà Antònia Font Jordà, que contà dues rondalles que varen ser una delícia per als infants. Joan Bibiloni ens explicà que hi ha un projecte de dur les rondalles a l'animació, tal vegada als dibuixos animats.

S'ha de destacar que la Setmana del Llibre en Català fa especial atenció a la lectura dels infants. Gairebé la meitat del recinte firal és dedicat als llibres infantils, tota una àmplia oferta des dels darrers títols fins a llibres d'ocasió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris