nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Festival Solidart: 1 E costarà veure Amaral, Javier Àlvarez o Satellites

Dissabte que ve Son Moix acollirà aquest esdeveniment solidari

El proper dissabte el velòdrom de Son Moix acollirà a partir de les 18 hores la segona edició del Festival Solidart, una iniciativa musical destinada a recaptar fons per a les ONG Fundació Vicenç Ferrer, Intermon-Oxfam, Plan i Metges Sense Fronteres, i que comptarà amb les actuacions d'importants grups nacionals i locals, com ara Amaral, Javier Àlvarez, Antònia Font, Satellites o Sterlin.

El preu de l'entrada és simbòlic, a 1 euro, i donarà dret a participar en el sorteig d'una guitarra signada per tots els músics participants a l'esdeveniment. En format acústic tocaran Amaral, Lori Meyers, John Tirado (The Nash) i Lonely Joe, i els concerts elèctrics seran a càrrec d'Antònia Font, Satellites, Sterlin, Amarillo i el cantautor madrileny Javier Àlvarez.

Ahir fou presentat a l'Institut Municipal de l'Esport aquest festival amb la presència de Rafel Duran, tinent de batle d'Esports i Joventut; el regidor de Cultura i Educació, Rogelio Aráujo, i la de Serveis Socials Margalida Ferrando, a més del director de Relacions Institucionals de Sa Nostra, Bernardí Seguí, i els promotors del concert, els músics Jaime García, Pep Sampol i Juan Torrente.

L'Ajuntament de Palma patrocina aquest festival sufragant les despeses del muntatge tècnic i 12.000 euros, mentre que els artistes col·laboren renunciant al seu catxé. L'organització té previst instal·lar barres amb menjar i beguda, ateses per voluntaris, i la recaptació anirà destinada a projectes solidaris.

Intermon Oxfam continuarà dedicant la seva part de la recaptació de dissabte en projectes de reconstrucció de la zona afectada pel tsunami, mentre que la Fundació Vicenç Ferrer té previst invertir-la en la construcció d'habitatges per a les persones més desfavorides de l'Índia. Plan destinarà els diners en un projecte educatiu amb nins del carrer a Guatemala i Metges Sense Fronteres els integrarà dins el seu fons d'emergències, que li permet actuar urgentment allà on es produeix una catàstrofe.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris