algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

El Teatre Xesc Forteza acollirà la representació de «La Flauta Màgica»

És un dels actes de commemoració del 250è aniversari de Mozart

A. MICHELENA. Palma.
Per tal de commemorar el 250è aniversari del naixement de Wolfgang Amadeus Mozart, aquest diumenge que ve, dia 19 de febrer, el Teatre Municipal Xesc Forteza oferirà una representació de La Flauta Màgica, l'última òpera que va firmar el músic de Salzburg amb prou feines uns mesos abans de morir. No és una obra juvenil, però sí que gaudeix de l'esperit burleta que va conservar Mozart durant tota la seva vida, malgrat el fet que no va ser aliè a episodis dramàtics i depressius.

La versió que es presenta al Xesc Forteza, destinada tant al públic general com a infants, dura 55 minuts, però manté set personatges, el fil argumental i les principals àries de l'obra original. Tanmateix, s'ha substituït l'orquestra per una flauta, un teclat que reprodueix els efectes tímbrics del carrilló de Papageno i de la flauta de Tamino, i un piano. S'han respectat també els dos elements tradicionals desingspiel: la música de Mozart i els texts del llibret d'Schikaneder.

A La Flauta Màgica hi intervenen els tenors Àlvaro Andrés i José María Sánchez, les sopranos Bàrbara Femenies, Margalida Mateu, Margalida Cloquell, Sílvia Fluixà, Rosana Delgado i Abigail Sardón, els barítons Rodrigo Àlvarez i Bartomeu Bibiloni, els tenors Antoni Lliteres i Guillem Ramis i els baixos Joan Seguí i Miquel Company. La direcció escènica corre a càrrec de Caterina Maria Alorda, la musical la porta Maria Victòria Cortès, que també toca el piano, mentre que Pere Sansó i Aïda Cortès toquen la flauta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris