nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Clooney critica a Berlín la guerra d'EUA contra el terrorisme

George Clooney, convertit en la gran estrella del 56è Festival Internacional de Cine de Berlín, va criticar la guerra d'Estats Units contra el terrorisme internacional, després de presentar a la premsa el seu nou film Syriana (fora de concurs), d'Stephen Gaghan.

«Aquí es tracta de determinades idees que no poden solucionar-se amb el bombardeig d'un país», va dir Clooney, la pel·lícula del qual és un corrosiu «thriller» sobre les relacions incestuoses entre els cercles polítics i petroliers en el qual encarna un agent de la CIA.

«Estic fart de ser tractat com un traïdor al meu país només perquè vaig dir coses de la guerra d'Iraq que més tard es van confirmar com a certes», va afirmar el candidat a l'Oscar d'aquest any en el seu debut com a director per Good night and good luck, un al·legat a favor de la llibertat d'informació.

«Però ja que és així, he de comportar-me llavors de manera corresponent -pitjor ja no pot ser-», va agregar amb amargor Clooney, en assenyalar que volia fer una pel·lícula en què s'abordassin temes com el terrorisme i la corrupció i que estimulassin el debat. «Hem d'aprendre a entendre millor els motius de la conducta dels terroristes», afegí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris